Mouka na tradiční těsto. Ideální mouka pro dobře hydratovaná, lehká a dokonale vykynutá těsta. Doporučeno pro klasickou neapolskou pizzu. I doma je možné připravit pravou neapolskou pizzu díky stále výkonnějším pecím a specializovaným moukám Mulino Caputo i pro domácí sektor.    typ mouky: 00 proteiny: 12,5% výroba chleba: W260/270 pružnost: P/L 0,5/0,6

Koupit za 52 Kč

Popis

Mouka na tradiční těsto. Ideální mouka pro dobře hydratovaná, lehká a dokonale vykynutá těsta. Doporučeno pro klasickou neapolskou pizzu.

I doma je možné připravit pravou neapolskou pizzu díky stále výkonnějším pecím a specializovaným moukám Mulino Caputo i pro domácí sektor. 

 

typ mouky: 00
proteiny: 12,5%
výroba chleba: W260/270
pružnost: P/L 0,5/0,6
Zobrazit více

Parametry

Druh pšeničné