špaldová mouka polohrubá Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je vyrobena z vnitřních částí obilného zrnka, má světlou barvu a vynikající pekařské vlastnosti. Pokud chcete svým pokrmům dodat cenné látky, jako je dietní vláknina a minerální látky, zkuste ji kombinovat s celozrnnou špaldovou hladkou moukou, která dodá zmiňované živiny. Polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu... Celý popis

Koupit za 48 Kč

Popis

špaldová mouka polohrubá
Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je vyrobena z vnitřních částí obilného zrnka, má světlou barvu a vynikající pekařské vlastnosti.
Pokud chcete svým pokrmům dodat cenné látky, jako je dietní vláknina a minerální látky, zkuste ji kombinovat s celozrnnou špaldovou hladkou moukou, která dodá zmiňované živiny.
Polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu sladkých i slaných pokrmů, kynutých těst na koláče, vánoček, buchet, rohlíků, pletýnek, ale dokonce i litých těst na muffiny a perník.
Skvěle se hodí i na třená těsta, různé řezy a dorty, a nezapomeňte na její použití při přípravě banánového chlebíčku nebo oblíbeného strouhaného koláče.
Složení
100% pšenice špalda

Výživové údaje na 100 g sypké směsi

Energie
1474 kJ / 348 kcal

Tuky
1,5 g

    z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g

Sacharidy
68,0 g

    z toho cukry
2,2 g

Vláknina
3,0 g

Bílkoviny
14,0 g

Sůl
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nominal
Hrubost mletí polohrubé