špaldová mouka polohrubá Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je vyrobena z vnitřních částí obilného zrnka, má světlou barvu a vynikající pekařské vlastnosti. Pokud chcete svým pokrmům dodat cenné látky, jako je dietní vláknina a minerální látky, zkuste ji kombinovat s celozrnnou špaldovou hladkou moukou, která dodá zmiňované živiny. Polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu... Celý popis
Koupit za 48 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Mouka špaldová - polohrubá - Nominal 1000g
Doprava:
89 Kč
48 Kč
Koupit za 48 Kč

Nominal Špaldová mouka polohrubá 1000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč

Mouka špaldová - polohrubá - Nominal 1000g
Doprava:
49 Kč
Skladem
41 Kč
Koupit za 41 Kč

NOMINAL Špaldová mouka polohrubá 1000 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
41 Kč
Koupit za 41 Kč
Popis
špaldová mouka polohrubá
Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je vyrobena z vnitřních částí obilného zrnka, má světlou barvu a vynikající pekařské vlastnosti.
Pokud chcete svým pokrmům dodat cenné látky, jako je dietní vláknina a minerální látky, zkuste ji kombinovat s celozrnnou špaldovou hladkou moukou, která dodá zmiňované živiny.
Polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu sladkých i slaných pokrmů, kynutých těst na koláče, vánoček, buchet, rohlíků, pletýnek, ale dokonce i litých těst na muffiny a perník.
Skvěle se hodí i na třená těsta, různé řezy a dorty, a nezapomeňte na její použití při přípravě banánového chlebíčku nebo oblíbeného strouhaného koláče.
Složení
100% pšenice špalda
Výživové údaje na 100 g sypké směsi
Energie
1474 kJ / 348 kcal
Tuky
1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
68,0 g
z toho cukry
2,2 g
Vláknina
3,0 g
Bílkoviny
14,0 g
Sůl
Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je vyrobena z vnitřních částí obilného zrnka, má světlou barvu a vynikající pekařské vlastnosti.
Pokud chcete svým pokrmům dodat cenné látky, jako je dietní vláknina a minerální látky, zkuste ji kombinovat s celozrnnou špaldovou hladkou moukou, která dodá zmiňované živiny.
Polohrubá špaldová mouka je vynikající pro přípravu sladkých i slaných pokrmů, kynutých těst na koláče, vánoček, buchet, rohlíků, pletýnek, ale dokonce i litých těst na muffiny a perník.
Skvěle se hodí i na třená těsta, různé řezy a dorty, a nezapomeňte na její použití při přípravě banánového chlebíčku nebo oblíbeného strouhaného koláče.
Složení
100% pšenice špalda
Výživové údaje na 100 g sypké směsi
Energie
1474 kJ / 348 kcal
Tuky
1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
68,0 g
z toho cukry
2,2 g
Vláknina
3,0 g
Bílkoviny
14,0 g
Sůl
Parametry
Výrobce | Nominal |
Hrubost mletí | polohrubé |