Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka. Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení. Vyrábí se pomalým a šetrným vařením másla, během kterého se z másla vypařuje voda a na povrchu se usazují... Celý popis
Koupit za 253 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Máslo přepuštěné ghí ČESKÉ 210 ml BIO BIO NEBIO
Doprava:
39 Kč
253 Kč
Koupit za 253 Kč
95 %
Máslo přepuštěné ghí ČESKÉ 210 ml BIO BIO NEBIO
Doprava:
79 Kč
249 Kč
Koupit za 249 Kč
97 %
BioNebio přepuštěné Máslo Ghí Bio 210 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
229 Kč
Koupit za 229 Kč
Popis
Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka. Přepuštěné máslo má oproti klasickému máslu vyšší teplotu přepalování (cca 250 °C, vyšší než sádlo) a je tak vhodné i na smažení. Vyrábí se pomalým a šetrným vařením másla, během kterého se z másla vypařuje voda a na povrchu se usazují vysrážené bílkoviny, které se odebírají. Díky tomu obsahuje ghí pouze stopová množství laktózy a mléčných bílkovin a je obvykle dobře snášeno lidmi, kteří nemohou konzumovat mléko.
OBJEM: 210 ml
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd. Je velmi vhodné k ošetření suché pokožky a jako základ mastí.
SLOŽENÍ: bio bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
3678 kJ/895 kcal
Tuky
99,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
58,6 g
Sacharidy
OBJEM: 210 ml
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd. Je velmi vhodné k ošetření suché pokožky a jako základ mastí.
SLOŽENÍ: bio bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
3678 kJ/895 kcal
Tuky
99,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
58,6 g
Sacharidy
Parametry
| Výrobce | BioNebio |
| Druh | Ghí |
| Bio | ano |