Tříbarevná quinoa je velmi dekorativní jak v salátech, tak jako příloha. Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin se vzácně vyváženým podílem aminokyselin. HMOTNOST: 250 g ZEMĚ PŮVODU: Bolívie/Peru PŘÍPRAVA: Quinou propláchneme studenou vodou a vaříme podobně jako rýži. Necelé 2 hrnky vody a 1 hrnek quinoi přivedeme k varu a vaříme 15 – 20 min „na skus“ podobně jako těstoviny al... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Bio quinoa červená 250g, Bionebio
Doprava:
100 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
100 %
bio*nebio Quinoa červená 250 g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
100 %
BIO NEBIO Quinoa červená 250 g BIO
Doprava:
59 Kč
59 Kč
Koupit za 59 Kč
95 %
Quinoa červená 250 g BIO BIO NEBIO
Doprava:
79 Kč
58 Kč
Koupit za 58 Kč
96 %
Bio nebio Quinoa červená BIO 250g, Bio*nebio
Doprava:
69 Kč
Skladem
56 Kč
Koupit za 56 Kč
Popis
Tříbarevná quinoa je velmi dekorativní jak v salátech, tak jako příloha. Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku). Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin se vzácně vyváženým podílem aminokyselin.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Bolívie/Peru
PŘÍPRAVA: Quinou propláchneme studenou vodou a vaříme podobně jako rýži. Necelé 2 hrnky vody a 1 hrnek quinoi přivedeme k varu a vaříme 15 – 20 min „na skus“ podobně jako těstoviny al dente.
POUŽITÍ: Quinou používáme jako přílohu místo rýže či brambor, jako základ sytých salátů a zavářku do polévek, a k přípravě sladkých kaší a nákypů. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
1543 kJ/366 kcal
Tuky
5,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g
Sacharidy
62,4 g
z toho cukry
1,6 g
Vláknina
6,9 g
Bílkoviny
12,2 g
Sůl
0,01 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bio quinoa barevná (semena merlíku). Skladujte v chladu a suchu.
HMOTNOST: 250 g
ZEMĚ PŮVODU: Bolívie/Peru
PŘÍPRAVA: Quinou propláchneme studenou vodou a vaříme podobně jako rýži. Necelé 2 hrnky vody a 1 hrnek quinoi přivedeme k varu a vaříme 15 – 20 min „na skus“ podobně jako těstoviny al dente.
POUŽITÍ: Quinou používáme jako přílohu místo rýže či brambor, jako základ sytých salátů a zavářku do polévek, a k přípravě sladkých kaší a nákypů. VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
1543 kJ/366 kcal
Tuky
5,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g
Sacharidy
62,4 g
z toho cukry
1,6 g
Vláknina
6,9 g
Bílkoviny
12,2 g
Sůl
0,01 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bio quinoa barevná (semena merlíku). Skladujte v chladu a suchu.
Parametry
| Výrobce | BioNebio |
| Hmotnost | 250 g |
| Druh | quinoa |
| Bio | ano |