Tuňák steak RED 1000g je vynikající volbou pro milovníky mořských plodů. Tuňáci jsou celosvětově jednou z nejkonzumovanějších skupin ryb, známí svými skvělými plaveckými schopnostmi a schopností urazit obrovské vzdálenosti při lovu. Díky dostatku pohybu a vyššímu množství tuku je jejich maso šťavnaté a připomíná jemné telecí. < p > Alergeny a složení : p > - Alergeny Obsahuje ryby . může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů . - Složení Tuňák žlutoploutvý ( Tuňák se nejčastěji konzumuje syrový – například... Celý popis
Koupit za 700 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Tuňák steak RED 1000 g | BOXXI
Doprava:
119 Kč
Skladem
700 Kč
Koupit za 700 Kč

Tuňák steak RED 1000 g | BOXXI
Doprava:
89 Kč
Skladem
600 Kč
Koupit za 600 Kč
Popis
Tuňák steak RED 1000g je vynikající volbou pro milovníky mořských plodů. Tuňáci jsou celosvětově jednou z nejkonzumovanějších skupin ryb, známí svými skvělými plaveckými schopnostmi a schopností urazit obrovské vzdálenosti při lovu. Díky dostatku pohybu a vyššímu množství tuku je jejich maso šťavnaté a připomíná jemné telecí.
< p > Alergeny a složení : p >
- Alergeny Obsahuje ryby . může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů .
- Složení Tuňák žlutoploutvý ( Tuňák se nejčastěji konzumuje syrový – například jako sashimi nebo v sushi. Skvělý je i jako steak na grilu, kde vynikne jeho plná, oříšková chuť. Po vylovení jsou tuňáci marinováni pro zachování barvy, chuti, textury a šťavnatosti. Při přípravě solte spíše méně. p >
Nutritional Values per 100g
- Energetická hodnota: 452 kj / 108 kcal
- Bílkoviny: 23,38 g
- Tuky: 0,95 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,62 g)
- Sůl: 0,3 g
- Sacharidy: 0 g (z toho cukry: 0 g)
O produktu
- Latinský název ryby: Thunnus albacares
- Obchodní označení: Tuňák žlutoploutvý filet bez kůže - porce bez kostí, hluboce zmrazeno, vakuově baleno
- Hmotnost celková: 900 g (bez glazury)
- Návod na přípravu: výrobek je určen k tepelné úpravě
- Upozornění: výrobek může obsahovat kosti
O výrobě
- Způsob produkce: Lov
- Země odlovu/odchovu: FAO 51 - indický oceán, západ
- Země původu: Vietnam
- Veterinární schvalovací č.: uvedeno na obalu výrobku
- Zmrazeno dne : uvedeno na obalu výrobku
Způsob skladování
- Teplota skladování : Skladujte při teplotě -18 °C a nižší . Po rozmrazení znovu nezmrazujte .
- Uchování u spotřebitele :
Chladnička 0 až 2 °C : 1 den
- Mraznička -6 °C : 1 týden
- Mraznička -12 °C : 1 měsíc
- Mraznička -18 °C a nižší : Viz datum minimální trvanlivosti
Při dodržení správného technologického postupu je mražení zcela šetrný a bezpečný způsob konzervace potravin. Během procesu zpracování nepřidáváme do ryb nic navíc – žádnou vodu ani aditiva. Gramáž uvedená u jednotlivých porcí je tedy skutečná váha masa. Pokud se rybí filety rozmrazí správně, chuť a obsah živin jsou srovnatelné s čerstvě ulovenou rybou.
Volně lovené ryby
Ochrana (nejen) mořského života je pro nás důležitá, proto v naší produkci dbáme na udržitelný způsob rybářství. Ryby, které v naší nabídce najdete, jsou proto loveny volně loděmi, které ráno vyrážejí na moře a loví s použitím háčků a šňůr. Nejde tedy o lodě s velkou zátahovou sítí, které decimují vše živé. Volný lov je šetrný k rybě, která je ušetřena stresu před zabitím.
Mrazíme jinak
Ryby mrazíme tak, abyste doma měli k dispozici maso v kvalitě, která se téměř neliší od okamžiku krátce po vylovení. Lovení probíhá na malých rybářských lodích, které ráno vyjedou na moře a večer se vrací, a proto jsou naše ryby naporcovány, zabaleny a zamraženy do 24 hodin po výlovu. Nedochází tak ke drancování ekosystémů moří a plýtvání tzv. „nevhodnými úlovky“, jako je tomu při mražení na velkých plovoucích fabrikách, které jsou na mořích dny i týdny.
Hodnocení
Jsem vděčná, že Boxxi existuje, protože mám možnost si někde koupit rybu, u níž věřím, že je z udržitelného chovu, že bude i zdravotně nezávadná a naopak zdraví prospěšná. Jen se bojím, aby znovu nemuseli skončit. To by byla ohromná škoda. Takových obchodu s rybami, kterým záleží na ekologii je myslím málo. Hodně málo.
Skvělý tuňák, skvělý losos. Obojí šlo do sushi, část (tuňáka) do tataráku. Obě jídla úplně vynikající. A obsluha v obchodě? Perfektní, vstřícná, poradila jak rozmrazovat. Tak sem budu chodit; jsem rád, že takové obchody jsou. Velký palec nahoru.
Hodnocení
Jsem vděčná, že Boxxi existuje, protože mám možnost si někde koupit rybu, u níž věřím, že je z udržitelného chovu, že bude i zdravotně nezávadná a naopak zdraví prospěšná. Jen se bojím, aby znovu nemuseli skončit. To by byla ohromná škoda. Takových obchodu s rybami, kterým záleží na ekologii je myslím málo. Hodně málo.
Skvělý tuňák, skvělý losos. Obojí šlo do sushi, část (tuňáka) do tataráku. Obě jídla úplně vynikající. A obsluha v obchodě? Perfektní, vstřícná, poradila jak rozmrazovat. Tak sem budu chodit; jsem rád, že takové obchody jsou. Velký palec nahoru.
Recepty
Tuňák s wasabi kaší
Zobrazit recept
Pečená treska s čočkovým salátem
Zobrazit recept
Pečený arktický losos se spicy asijskou omáčkou
Zobrazit recept
< p > Alergeny a složení : p >
- Alergeny Obsahuje ryby . může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů .
- Složení Tuňák žlutoploutvý ( Tuňák se nejčastěji konzumuje syrový – například jako sashimi nebo v sushi. Skvělý je i jako steak na grilu, kde vynikne jeho plná, oříšková chuť. Po vylovení jsou tuňáci marinováni pro zachování barvy, chuti, textury a šťavnatosti. Při přípravě solte spíše méně. p >
Nutritional Values per 100g
- Energetická hodnota: 452 kj / 108 kcal
- Bílkoviny: 23,38 g
- Tuky: 0,95 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,62 g)
- Sůl: 0,3 g
- Sacharidy: 0 g (z toho cukry: 0 g)
O produktu
- Latinský název ryby: Thunnus albacares
- Obchodní označení: Tuňák žlutoploutvý filet bez kůže - porce bez kostí, hluboce zmrazeno, vakuově baleno
- Hmotnost celková: 900 g (bez glazury)
- Návod na přípravu: výrobek je určen k tepelné úpravě
- Upozornění: výrobek může obsahovat kosti
O výrobě
- Způsob produkce: Lov
- Země odlovu/odchovu: FAO 51 - indický oceán, západ
- Země původu: Vietnam
- Veterinární schvalovací č.: uvedeno na obalu výrobku
- Zmrazeno dne : uvedeno na obalu výrobku
Způsob skladování
- Teplota skladování : Skladujte při teplotě -18 °C a nižší . Po rozmrazení znovu nezmrazujte .
- Uchování u spotřebitele :
Chladnička 0 až 2 °C : 1 den
- Mraznička -6 °C : 1 týden
- Mraznička -12 °C : 1 měsíc
- Mraznička -18 °C a nižší : Viz datum minimální trvanlivosti
Při dodržení správného technologického postupu je mražení zcela šetrný a bezpečný způsob konzervace potravin. Během procesu zpracování nepřidáváme do ryb nic navíc – žádnou vodu ani aditiva. Gramáž uvedená u jednotlivých porcí je tedy skutečná váha masa. Pokud se rybí filety rozmrazí správně, chuť a obsah živin jsou srovnatelné s čerstvě ulovenou rybou.
Volně lovené ryby
Ochrana (nejen) mořského života je pro nás důležitá, proto v naší produkci dbáme na udržitelný způsob rybářství. Ryby, které v naší nabídce najdete, jsou proto loveny volně loděmi, které ráno vyrážejí na moře a loví s použitím háčků a šňůr. Nejde tedy o lodě s velkou zátahovou sítí, které decimují vše živé. Volný lov je šetrný k rybě, která je ušetřena stresu před zabitím.
Mrazíme jinak
Ryby mrazíme tak, abyste doma měli k dispozici maso v kvalitě, která se téměř neliší od okamžiku krátce po vylovení. Lovení probíhá na malých rybářských lodích, které ráno vyjedou na moře a večer se vrací, a proto jsou naše ryby naporcovány, zabaleny a zamraženy do 24 hodin po výlovu. Nedochází tak ke drancování ekosystémů moří a plýtvání tzv. „nevhodnými úlovky“, jako je tomu při mražení na velkých plovoucích fabrikách, které jsou na mořích dny i týdny.
Hodnocení
Jsem vděčná, že Boxxi existuje, protože mám možnost si někde koupit rybu, u níž věřím, že je z udržitelného chovu, že bude i zdravotně nezávadná a naopak zdraví prospěšná. Jen se bojím, aby znovu nemuseli skončit. To by byla ohromná škoda. Takových obchodu s rybami, kterým záleží na ekologii je myslím málo. Hodně málo.
Skvělý tuňák, skvělý losos. Obojí šlo do sushi, část (tuňáka) do tataráku. Obě jídla úplně vynikající. A obsluha v obchodě? Perfektní, vstřícná, poradila jak rozmrazovat. Tak sem budu chodit; jsem rád, že takové obchody jsou. Velký palec nahoru.
Hodnocení
Jsem vděčná, že Boxxi existuje, protože mám možnost si někde koupit rybu, u níž věřím, že je z udržitelného chovu, že bude i zdravotně nezávadná a naopak zdraví prospěšná. Jen se bojím, aby znovu nemuseli skončit. To by byla ohromná škoda. Takových obchodu s rybami, kterým záleží na ekologii je myslím málo. Hodně málo.
Skvělý tuňák, skvělý losos. Obojí šlo do sushi, část (tuňáka) do tataráku. Obě jídla úplně vynikající. A obsluha v obchodě? Perfektní, vstřícná, poradila jak rozmrazovat. Tak sem budu chodit; jsem rád, že takové obchody jsou. Velký palec nahoru.
Recepty
Tuňák s wasabi kaší
Zobrazit recept
Pečená treska s čočkovým salátem
Zobrazit recept
Pečený arktický losos se spicy asijskou omáčkou
Zobrazit recept
Parametry
Výrobce | Adri & Zoon |