Farina Nuvola od Mulino Caputo je speciálně vyvinutá mouka typu "0" určená pro přípravu pizzy s vysokým, vzdušným okrajem – tzv. “cornicione”. Díky pečlivému výběru měkkých pšenic a přirozeně vysokému obsahu proteinu (W: 260–280) poskytuje těstu vynikající elasticitu, stabilitu a dlouhou dobu kynutí, která umožní vzniknout lehké, nadýchané struktuře. Tato mouka je ideální pro dlouhé kvašení a profesionální i domácí pizzu s výrazným objemem, měkkým středem a křupavými okraji. Výsledná pizza je nejen... Celý popis

Koupit za 119 Kč

Popis

Farina Nuvola od Mulino Caputo je speciálně vyvinutá mouka typu "0" určená pro přípravu pizzy s vysokým, vzdušným okrajem – tzv. “cornicione”. Díky pečlivému výběru měkkých pšenic a přirozeně vysokému obsahu proteinu (W: 260–280) poskytuje těstu vynikající elasticitu, stabilitu a dlouhou dobu kynutí, která umožní vzniknout lehké, nadýchané struktuře. Tato mouka je ideální pro dlouhé kvašení a profesionální i domácí pizzu s výrazným objemem, měkkým středem a křupavými okraji. Výsledná pizza je nejen krásně vzhledná, ale také snadno stravitelná díky přirozenému zrání těsta. Farina Nuvola je volbou šéfkuchařů a pizzaiolů po celém světě, kteří hledají maximální výsledek bez kompromisů – čistá pšeničná mouka bez enzymů, aditiv či zrychlovadel kynutí. Caputo tak i zde zůstává věrné své filozofii „Il mulino di Napoli“ – mlynářství jako umění.

Parametry

typ mouky: 0

proteiny: 14,5%

výroba chleba: W370/390

pružnost: P/L 0,5/0,6
Zobrazit více