Jáhly se získávají loupáním prosa a jsou zdrojem vlákniny, bílkovin a minerálů. Jsou bezlepkové a používají se vařené. Najdou své uplatnění v přípravě sladkých i slaných pokrmů. Příprava: Jáhly spařte horkou vodou. Na oleji osmažte cibulku, přidejte jáhly, případně zeleninu a osolte podle chuti. Zalijte vodou v množství dvojnásobku objemu jáhel a duste doměkka. Skladování Skladujte na suchém a chladném místě. Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 75 %. Složení Jáhly (loupané proso)... Celý popis

Koupit za 29 Kč

Popis

Jáhly se získávají loupáním prosa a jsou zdrojem vlákniny, bílkovin a minerálů. Jsou bezlepkové a používají se vařené. Najdou své uplatnění v přípravě sladkých i slaných pokrmů. Příprava: Jáhly spařte horkou vodou. Na oleji osmažte cibulku, přidejte jáhly, případně zeleninu a osolte podle chuti. Zalijte vodou v množství dvojnásobku objemu jáhel a duste doměkka. Skladování Skladujte na suchém a chladném místě. Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 75 %. Složení Jáhly (loupané proso) 100 %.

Země původu: Polsko
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Zdraví z Přírody
Bio ne