Směs na dýňový chléb - bez lepku a jiných alergenů Je nám jasné, že pokud trpíte potravinovými alergiemi, musíte dodržovat bezlepkovou či HIT dietu, jste omezeni výběrem potravin a mnohdy si musíte odříkat to, co vám vždy chutnalo. Díky naší jedinečné bezlepkové směsi na dýňový chléb si opět můžete pochutnat na výborném, křupavém a voňavém chlebu. Upečte si jej a nechte zaplesat své chuťové i čichové buňky blahem! Ve směsi nenajdete žádné z těchto alergenů nebo surovin! vejce, droždí ani kvásek... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs na dýňový chléb - bez lepku a jiných alergenů
Je nám jasné, že pokud trpíte potravinovými alergiemi, musíte dodržovat bezlepkovou či HIT dietu, jste omezeni výběrem potravin a mnohdy si musíte odříkat to, co vám vždy chutnalo.
Díky naší jedinečné bezlepkové směsi na dýňový chléb si opět můžete pochutnat na výborném, křupavém a voňavém chlebu. Upečte si jej a nechte zaplesat své chuťové i čichové buňky blahem!
Ve směsi nenajdete žádné z těchto alergenů nebo surovin!
vejce, droždí ani kvásek
mléko a laktóza
lepek, pšeničný škrob
cukr
konzervační látky
kukuřičná či rýžová mouka
sója, lupina, sezam
hydrogenované tuky
GMO
Návod na přípravu jednoho chleba
Do 250 ml vlažné vody přidejte 25 ml čerstvé citrónové šťávy nebo jablečného octa a důkladně rozmíchejte. Přidejte 250 g této moučné směsi a rukama nebo za pomoci kuchyňského robota důkladně promíchejte. Z takto připraveného těsta vyformujte bochníček, který nechte odpočívat 5 minut. Následně těsto opět přepracujte, aby v něm nezůstal vzduch.
Pak už jen bochník dejte na plech vystlaný pečícím papírem, vrch bochníku hluboce zařízněte a potřete roztaveným kokosovým tukem. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 200 stupňů 70 minut. Upečený chléb nechte na mřížce vychladnout.
Upozornění: nepoužívejte formu na pečení, chléb by se dobře nepropekl. Pokud chcete péct v domácí pekárně, musíte bezpodmínečně vynechat program na kynutí, neboť tento chléb neobsahuje droždí ani kvásek.
Z jednoho balení 500 g můžete upéct dva 400 gramové chleby a z kilového 4 chleby.
Složení
Tapioková mouka (maniokový škrob), dýňová mouka, jáhlová mouka, mouka z jitrocele indického (Plantago ovata), bambusová vláknina, jedlá soda, kyselina citrónová, himálajská sůl.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1188 kJ / 302 kcal
Tuky
3,68 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,94 g
Sacharidy
42,33 g
z toho cukry
1,36 g
Vláknina
9,74 g
Bílkoviny
15,01 g
Sůl
2,85 g
Skladování
Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.
Vyrobeno
Slovensko
Je nám jasné, že pokud trpíte potravinovými alergiemi, musíte dodržovat bezlepkovou či HIT dietu, jste omezeni výběrem potravin a mnohdy si musíte odříkat to, co vám vždy chutnalo.
Díky naší jedinečné bezlepkové směsi na dýňový chléb si opět můžete pochutnat na výborném, křupavém a voňavém chlebu. Upečte si jej a nechte zaplesat své chuťové i čichové buňky blahem!
Ve směsi nenajdete žádné z těchto alergenů nebo surovin!
vejce, droždí ani kvásek
mléko a laktóza
lepek, pšeničný škrob
cukr
konzervační látky
kukuřičná či rýžová mouka
sója, lupina, sezam
hydrogenované tuky
GMO
Návod na přípravu jednoho chleba
Do 250 ml vlažné vody přidejte 25 ml čerstvé citrónové šťávy nebo jablečného octa a důkladně rozmíchejte. Přidejte 250 g této moučné směsi a rukama nebo za pomoci kuchyňského robota důkladně promíchejte. Z takto připraveného těsta vyformujte bochníček, který nechte odpočívat 5 minut. Následně těsto opět přepracujte, aby v něm nezůstal vzduch.
Pak už jen bochník dejte na plech vystlaný pečícím papírem, vrch bochníku hluboce zařízněte a potřete roztaveným kokosovým tukem. Pečte v předehřáté troubě při teplotě 200 stupňů 70 minut. Upečený chléb nechte na mřížce vychladnout.
Upozornění: nepoužívejte formu na pečení, chléb by se dobře nepropekl. Pokud chcete péct v domácí pekárně, musíte bezpodmínečně vynechat program na kynutí, neboť tento chléb neobsahuje droždí ani kvásek.
Z jednoho balení 500 g můžete upéct dva 400 gramové chleby a z kilového 4 chleby.
Složení
Tapioková mouka (maniokový škrob), dýňová mouka, jáhlová mouka, mouka z jitrocele indického (Plantago ovata), bambusová vláknina, jedlá soda, kyselina citrónová, himálajská sůl.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1188 kJ / 302 kcal
Tuky
3,68 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,94 g
Sacharidy
42,33 g
z toho cukry
1,36 g
Vláknina
9,74 g
Bílkoviny
15,01 g
Sůl
2,85 g
Skladování
Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.
Vyrobeno
Slovensko