Chlebové směsi - Selský chléb / kompletní chlebová směs Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách. Návod na pečení chleba v domácí pekárně Nalijeme 340ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto chlebovou směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu... Celý popis
Koupit za 38 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Küchenmeister směs na chleba - selský chléb 500g
Doprava:
89 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister Směs na chleba Selský chléb 0,5 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Domo KM4 Chlebové směsi - Selsk
Doprava:
87 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister Směs na chleba Selský chléb 0,5 kg
Doprava:
99 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister směs na chleba - selský chléb 500g
Doprava:
70 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Popis
Chlebové směsi - Selský chléb / kompletní chlebová směs
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 340ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto chlebovou směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení: pšeničná mouka 70%, žitná mouka 20%, sušené kvasnice, sůl s jodem, sladová moučka, hroznový cukr, kyselina citronová, jablečná a listová, sušený žitný kvásek, lupinová mouka.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 500g
Skladovat v suchu.
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijeme 340ml vody, přibližně o teplotě 25ºC, poté nasypeme tuto chlebovou směs (500g). Zvolíme některý z programů v trvání 2,5-3 hod - většinou se jedná o program základní. Pokud je pekárna vybavena pouze delšími programy, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Čím je těsto řidší, tím rychleji kyne. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme chvíli vychladnout.
Složení: pšeničná mouka 70%, žitná mouka 20%, sušené kvasnice, sůl s jodem, sladová moučka, hroznový cukr, kyselina citronová, jablečná a listová, sušený žitný kvásek, lupinová mouka.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 500g
Skladovat v suchu.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |
Hmotnost | 500 g |
Chléb | ano |