Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější, s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů? Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta. Použití Mouka je vhodná pro přípravu sladkých dezertů. Je vynikající... Celý popis

Koupit za 22 Kč

Popis

Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější, s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů?

Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.

Použití

Mouka je vhodná pro přípravu sladkých dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se může míchat i s jinými druhy mouky - pohankovou, cizrnovou apod. Těsto z rýžové mouky je pevné, nejvíce podobné těstu z pšeničné mouky.

Další údaje

- Bezlepkový výrobek.

- Vyrobeno v ČR. Vlastní výrobek FOODISH s.r.o.

- Baleno do stojícího znovu-uzavíratelného sáčku se zipem.

- Určeno pro tepelné zpracování.

- Skladujte v suchu, chraňte před světle

 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku

Energetická hodnota

1630 / 385

kJ / kcal

Bílkoviny

6,7

g

Sacharidy                    

81

g

- z toho cukry

1,4

g

Tuky                    

2,8

g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,1

g

Sůl

0,01

g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Arax
Množství 300 g
Druh rýžové
Hrubost mletí hladké
Celozrnné ano