Dokonalé spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu Výjimečné spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu. Každá lahodná kapka této medoviny je jako budíček pro vaše chuťové pohárky, nabízející osvěžující a povznášející zážitek. Užijte si jedinečnou kombinaci kávy a medu v naší limitované edici. Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ELISA Kávová medovina 0,2 l
Doprava:
69 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Popis
Dokonalé spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu
Výjimečné spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu. Každá lahodná kapka této medoviny je jako budíček pro vaše chuťové pohárky, nabízející osvěžující a povznášející zážitek. Užijte si jedinečnou kombinaci kávy a medu v naší limitované edici.
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Ocenění medovin Elisa
Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.
Výjimečné spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu. Každá lahodná kapka této medoviny je jako budíček pro vaše chuťové pohárky, nabízející osvěžující a povznášející zážitek. Užijte si jedinečnou kombinaci kávy a medu v naší limitované edici.
Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Ocenění medovin Elisa
Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.
Parametry
Výrobce | Elisa |