Dokonalé spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu Výjimečné spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu. Každá lahodná kapka této medoviny je jako budíček pro vaše chuťové pohárky, nabízející osvěžující a povznášející zážitek. Užijte si jedinečnou kombinaci kávy a medu v naší limitované edici.  Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se... Celý popis

Koupit za 99 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Dokonalé spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu

Výjimečné spojení intenzivních kávových tónů a jemné sladkosti medu. Každá lahodná kapka této medoviny je jako budíček pro vaše chuťové pohárky, nabízející osvěžující a povznášející zážitek. Užijte si jedinečnou kombinaci kávy a medu v naší limitované edici. 

Tradiční poctivá medovina z Nivnice. Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.

V létě osvěží, v zimě zahřeje. Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia. 

V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.

Ocenění medovin Elisa

Naše medoviny chutnají nejen zákazníkům, ale i odborným porotcům. Díky tomu jsme držiteli mnoha ocenění.

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Elisa