Polosladká medovina s jemnou trpkostí sušených trnek. Ovocitost vyvážená příjemnými kyselinkami. Polosladká medovina s jemnou trpkostí sušených trnek. Ovocitost vyvážená příjemnými kyselinkami. Limitovaná řada pro podzim 2022. Bez chemické konzervace Uchovávejte v chladu a temnu Medovina Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a... Celý popis
Koupit za 354 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Polosladká medovina s jemnou trpkostí sušených trnek. Ovocitost vyvážená příjemnými kyselinkami.
Polosladká medovina s jemnou trpkostí sušených trnek. Ovocitost vyvážená příjemnými kyselinkami.
Limitovaná řada pro podzim 2022.
Bez chemické konzervace
Uchovávejte v chladu a temnu
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Polosladká medovina s jemnou trpkostí sušených trnek. Ovocitost vyvážená příjemnými kyselinkami.
Limitovaná řada pro podzim 2022.
Bez chemické konzervace
Uchovávejte v chladu a temnu
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Parametry
Výrobce | Medovina a medová vína Dvořák |
Příchuť | ovocné - trnkové |