Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny, a hlavně zdravé tuky, které by měly tvořit 2/3 celkového příjmu tuků. Navíc jsou zdrojem spousty vitaminů a minerálních látek, hlavně hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Díky svým nutričním vlastnostem se skvěle hodí i pro low carb dietu. Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů,... Celý popis
Koupit za 394 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
GRIZLY Mandlová mouka extra jemná 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
394 Kč
Koupit za 394 Kč
96 %
Grizly Mandlová mouka extra jemná 1 kg
Doprava:
60 Kč
Skladem
329 Kč
Koupit za 329 Kč
97 %
Grizly Mandlová mouka extra jemná - 1000 g
Doprava:
40 Kč
Skladem
309 Kč
Koupit za 309 Kč
Popis
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny, a hlavně zdravé tuky, které by měly tvořit 2/3 celkového příjmu tuků. Navíc jsou zdrojem spousty vitaminů a minerálních látek, hlavně hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Díky svým nutričním vlastnostem se skvěle hodí i pro low carb dietu.
Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
Země původu: USA, Španělsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
1000g
ve 100gEnergetická hodnota2518 kJ
609 kcal
Tuky54,6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny4,9 g
Sacharidy6,2 g
Z toho cukry5,3 g
Bílkoviny19,1 g
Sůl0 g
Vláknina8,4 g
Složení:
Jádra loupaných mandlí najemno mletá 100%
Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
Země původu: USA, Španělsko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
1000g
ve 100gEnergetická hodnota2518 kJ
609 kcal
Tuky54,6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny4,9 g
Sacharidy6,2 g
Z toho cukry5,3 g
Bílkoviny19,1 g
Sůl0 g
Vláknina8,4 g
Složení:
Jádra loupaných mandlí najemno mletá 100%
Parametry
| Výrobce | Grizly |