Svíčková treska čerstvá bez kůže vacuum 1 kg Naše výrobky jsou vakuově zabalené a pocházejí ze suroviny Seafrozen, zmrazené na moři v nejvyšší možné kvalitě. Produkty nesmí být znovu zmrazovány, aby nedošlo ke ztrátě kvality. Treska je velmi ceněnou rybou, protože obsahuje málo nasycených mastných kyselin, ale najdeme velkou dávku omega-3 kyselin. Treska je vynikajícím zdrojem plnohodnotných bílkovin, které jsou zodpovědné za stavbu lidského organismu. Z tohoto důvodu se doporučuje jako součást... Celý popis

Koupit za 452 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Svíčková treska čerstvá bez kůže vacuum 1 kg
Naše výrobky jsou vakuově zabalené a pocházejí ze suroviny Seafrozen, zmrazené na moři v nejvyšší možné kvalitě. Produkty nesmí být znovu zmrazovány, aby nedošlo ke ztrátě kvality.

Treska je velmi ceněnou rybou, protože obsahuje málo nasycených mastných kyselin, ale najdeme velkou dávku omega-3 kyselin.

Treska je vynikajícím zdrojem plnohodnotných bílkovin, které jsou zodpovědné za stavbu lidského organismu. Z tohoto důvodu se doporučuje jako součást stravy fyzicky aktivních lidí, osob se sníženou imunitou a rekonvalescentů.

Najdeme v něm také cenné vitamíny B12, vitamín A a vitamín D. Stejně jako je dobrým zdrojem draslíku, selenu, fosforu, hořčíku a vápníku.

Maso je šedo-perlové, o něco tmavší než u tresky obecné, po uvaření změní barvu na bílou.

Dorše černého můžeme připravit mnoha různými způsoby. Skvěle se hodí do grilované, pečené nebo smažené formy.

Náš nápad na přípravu lahodné tresky:

- Panenky marinujte ve vajíčku s přídavkem soli, pepře, papriky a koření na ryby
- Poté namočte do vajíčka
- Obtočte v strouhance
- Smažte na dobře rozpáleném oleji k začervenání

Skladování:

Černou tresku je nejlepší připravit ihned po nákupu.

Podle čeho rozpoznat dobrou kvalitu ryby:

Musíme je určit nějak podle vůně. Ryba by se měla vyznačovat přirozenou vůní, která se může lišit v závislosti na typu vody, ve které se vyskytuje. Vůně by však neměla být odmítavá. Maso by mělo být pružné a po stisknutí by se mělo vrátit do předchozího tvaru.
Zobrazit více