Přepuštěné máslo Cow Ghee Patanjali 905 g Patanjali Ayurved je indická nadnárodní společnost se sídlem v Haridwaru v Indii. Patanjali nabízí kompletní sortiment potravin, kosmetiky a doplňků stravy za nejlepší ceny. Patanjali Cow Ghee je čistý mléčný tuk s hlubokou, oříškovou, máslovou vůní a vysokým bodem kouření – ideální pro smažení, pečení a konečnou úpravu pokrmů. Tradičně vyčištěné ghí, bez vody a většiny mléčných bílkovin, vede teplo rovnoměrně a dodává pokrmům hedvábnou texturu a vytříbenou... Celý popis
Koupit za 468 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Přepuštěné máslo Cow Ghee Patanjali 905 g
Patanjali Ayurved je indická nadnárodní společnost se sídlem v Haridwaru v Indii. Patanjali nabízí kompletní sortiment potravin, kosmetiky a doplňků stravy za nejlepší ceny.
Patanjali Cow Ghee je čistý mléčný tuk s hlubokou, oříškovou, máslovou vůní a vysokým bodem kouření – ideální pro smažení, pečení a konečnou úpravu pokrmů. Tradičně vyčištěné ghí, bez vody a většiny mléčných bílkovin, vede teplo rovnoměrně a dodává pokrmům hedvábnou texturu a vytříbenou chuť. Perfektně se hodí do indické kuchyně (dal tadka, biryani, paratha, halwa), ale i do evropských klasik: smažené zeleniny, vajec, omáček, masa a ryb. Stačí jen čajová lžička k vylepšení chuti rýže, krémových polévek nebo pečené zeleniny ; skvělé pro smažení při vysokých teplotách bez připálení. Přirozený zdroj vitamínů rozpustných v tucích (A, D, E, K). Způsob užití: používejte jako máslo nebo olej – k tepelnému zpracování a k dochucení pokrmů. Skladování: na chladném a suchém místě, těsně uzavřené; při nižších teplotách může dojít k tuhnutí, což je přirozený jev. Vegetariánský produkt.
Patanjali Ayurved je indická nadnárodní společnost se sídlem v Haridwaru v Indii. Patanjali nabízí kompletní sortiment potravin, kosmetiky a doplňků stravy za nejlepší ceny.
Patanjali Cow Ghee je čistý mléčný tuk s hlubokou, oříškovou, máslovou vůní a vysokým bodem kouření – ideální pro smažení, pečení a konečnou úpravu pokrmů. Tradičně vyčištěné ghí, bez vody a většiny mléčných bílkovin, vede teplo rovnoměrně a dodává pokrmům hedvábnou texturu a vytříbenou chuť. Perfektně se hodí do indické kuchyně (dal tadka, biryani, paratha, halwa), ale i do evropských klasik: smažené zeleniny, vajec, omáček, masa a ryb. Stačí jen čajová lžička k vylepšení chuti rýže, krémových polévek nebo pečené zeleniny ; skvělé pro smažení při vysokých teplotách bez připálení. Přirozený zdroj vitamínů rozpustných v tucích (A, D, E, K). Způsob užití: používejte jako máslo nebo olej – k tepelnému zpracování a k dochucení pokrmů. Skladování: na chladném a suchém místě, těsně uzavřené; při nižších teplotách může dojít k tuhnutí, což je přirozený jev. Vegetariánský produkt.
Parametry
| Výrobce | Patanjali |
| Druh | Ghí |