Žito ozimé BIOHARMONIE 500g Žitné zrno se používalo při pečení chleba nebo pro přípravu kaše. Podobně jako ostatní obiloviny je vhodné jako příloha, samotné nebo např. v kombinaci s rýží, do masových a zeleninových směsí (výborné je např. s opraženou cibulkou a se zeleninou). Podobně jako jiné obiloviny je i žito vhodné k nakličování. Naklíčené žito má svěží a šťavnatou chuť a zajímavě doplní jakýkoliv pokrm. Příprava: Žito důkladně propláchněte pod tekoucí vodou, nasypte do hrnce se studenou... Celý popis
Koupit za 30 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Žito ozimé BIO 500 g PROBIO
Doprava:
59 Kč
30 Kč
Koupit za 30 Kč

PROBIO Žito ozimé BIO Balení: 500 g
Doprava:
69 Kč
32 Kč
Koupit za 32 Kč

Žito ozimé Bio 500 g
Doprava:
145 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč

PRO-BIO, obchodní spol. s r.o. Žito ozimé BIO 500g Probio 177
Doprava:
89 Kč
32 Kč
Koupit za 32 Kč

BIO žito ozimé, 500 g
Doprava:
zdarma
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Popis
Žito ozimé BIOHARMONIE 500g
Žitné zrno se používalo při pečení chleba nebo pro přípravu kaše. Podobně jako ostatní obiloviny je vhodné jako příloha, samotné nebo např. v kombinaci s rýží, do masových a zeleninových směsí (výborné je např. s opraženou cibulkou a se zeleninou). Podobně jako jiné obiloviny je i žito vhodné k nakličování. Naklíčené žito má svěží a šťavnatou chuť a zajímavě doplní jakýkoliv pokrm.
Příprava: Žito důkladně propláchněte pod tekoucí vodou, nasypte do hrnce se studenou vodou, osolte a přidejte kapku oleje. Vařte pod poklicí bez míchání. Po 30 min je zrno křupavé, po 60 min rozvařené a vhodné do pomazánek. Po uvaření nechejte ř min dojít.
Složení: žito bio, obsahuje lepek
Energetická hodnota: kJ 1385/kcal 330; tuky 2g; sacharidy 70,2g; bílkoviny 10,5g
Žitné zrno se používalo při pečení chleba nebo pro přípravu kaše. Podobně jako ostatní obiloviny je vhodné jako příloha, samotné nebo např. v kombinaci s rýží, do masových a zeleninových směsí (výborné je např. s opraženou cibulkou a se zeleninou). Podobně jako jiné obiloviny je i žito vhodné k nakličování. Naklíčené žito má svěží a šťavnatou chuť a zajímavě doplní jakýkoliv pokrm.
Příprava: Žito důkladně propláchněte pod tekoucí vodou, nasypte do hrnce se studenou vodou, osolte a přidejte kapku oleje. Vařte pod poklicí bez míchání. Po 30 min je zrno křupavé, po 60 min rozvařené a vhodné do pomazánek. Po uvaření nechejte ř min dojít.
Složení: žito bio, obsahuje lepek
Energetická hodnota: kJ 1385/kcal 330; tuky 2g; sacharidy 70,2g; bílkoviny 10,5g
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 500 g |
Druh | žito ozimé |
Bio | ano |