Toto cukrářské droždí se při vysokých teplotách (pečení) mění v plyn, který kypří těsto. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu. Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné. Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček. Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.... Celý popis
Koupit za 25 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč
87 %
Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
97 %
Proxim Cukrářské droždí amonium, 100 g
Doprava:
51 Kč
22 Kč
Koupit za 22 Kč
89 %
Proxim Cukrářské droždí amonium, 100 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
21 Kč
Koupit za 21 Kč
100 %
Cukrářské droždí amonium 100 g
Doprava:
140 Kč
Skladem
21 Kč
Koupit za 21 Kč
Popis
Toto cukrářské droždí se při vysokých teplotách (pečení) mění v plyn, který kypří těsto. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu. Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.
Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.
Mandlové perníčky: 600 g hladké mouky, 35 g cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené skořice, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.
Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.
Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.
Mandlové perníčky: 600 g hladké mouky, 35 g cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené skořice, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.
Parametry
| Výrobce | Proxim |
| Hmotnost | 100 g |
| Druh | kypřící prášky |