Vinný kámen, v cizině známý spíše pod názvem Cream of tartar, je bezlepkový a používá se v mnoha oblastech. Cukráři jej využívají jako kypřidlo, zabraňuje krystalizaci cukru a zvyšuje objem těst a krémů. A to především při šlehání bílků, které výrazně nabývají na objemu a zůstávají tuhé – je tedy ideální při přípravě sněhového pečiva, tzv. pusinek, podobným způsobem jako na vaječné bílky působí i na šlehačku. Je vynikající i při přípravě domácího fondánu. Neobsahuje fosfáty. Uchovávejte na chladném,... Celý popis
Koupit za 140 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Vinný kámen, v cizině známý spíše pod názvem Cream of tartar, je bezlepkový a používá se v mnoha oblastech. Cukráři jej využívají jako kypřidlo, zabraňuje krystalizaci cukru a zvyšuje objem těst a krémů. A to především při šlehání bílků, které výrazně nabývají na objemu a zůstávají tuhé – je tedy ideální při přípravě sněhového pečiva, tzv. pusinek, podobným způsobem jako na vaječné bílky působí i na šlehačku. Je vynikající i při přípravě domácího fondánu. Neobsahuje fosfáty. Uchovávejte na chladném, suchém místě. Obal zavírejte. Neobsahuje lepek. EU. Váha netto 50g.
Parametry
Výrobce | Kelmy |