Jablečný ocet je vynikající jako prostředek k zahnání žízně. Lze jej ředit v tonikové vodě nebo použít při přípravě nealkoholických a nealkoholických nápojů. Konzumace jablečného octa v nápojích má starověký původ; existují důkazy o jeho konzumaci zředěného ve vodě již v římských dobách, kdy byl používán pro svou schopnost povzbudit organismus. Výborný jablečný ocet. Jablečný ocet obsahuje mnoho důležitých látek pro náš organismus. Hlavní složkou je 5% kyseliny octové, dále obsahuje kyselinu listovou... Celý popis

Koupit za 109 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Jablečný ocet je vynikající jako prostředek k zahnání žízně. Lze jej ředit v tonikové vodě nebo použít při přípravě nealkoholických a nealkoholických nápojů. Konzumace jablečného octa v nápojích má starověký původ; existují důkazy o jeho konzumaci zředěného ve vodě již v římských dobách, kdy byl používán pro svou schopnost povzbudit organismus. Výborný jablečný ocet.

Jablečný ocet obsahuje mnoho důležitých látek pro náš organismus. Hlavní složkou je 5% kyseliny octové, dále obsahuje kyselinu listovou a kyselinu pantotenovou, vitamín C, vitaminy B1, B2 a B6 a beta karoten.

Kyselost 5 %

Složení:
jablečný mošt (obsahuje siřičitany), antioxidanty: E224
Výživové údaje na 100ml:
energetická hodnota 75kJ/17kcal, tuky 0g (z toho nasycené mastné kyseliny 0g), karbohydráty 0,5g (z toho cukry 0,5g), proteiny 0,01g, sůl 0g
Země původu:

Itálie.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Mengazzoli
Druh octu jablečné