Octy
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Neobsahuje konzervační látky. Tradiční receptura od tradičního výrobce nakládacího přípravku NOVA. Obsahuje sůl, cukr a směs koření s koprem. S pomocí přípravku připravíme...
Ocet kvasný lihový 1L v PET lahvi s oceněním Klasa. Je vhodný především pro nakládání, protože dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily...
Bezpečnostní upozornění GHS05 - korozivní a žíravé látky GHS07 - dráždivé látky Signální slovo: Varování Obsah nebezpečných látek Hydroxid vápenatý E256 H315 Dráždí kůži....
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Organický balzamikový ocet Vilgain® je vyráběn v srdci Modeny, oblasti s dlouhou tradicí výroby balzamikových octů, z pečlivě vybraných italských hroznů Trebbiano, Sangiovese...
Haas Quittin želírovací přípravek v prášku. Quittin 1:1 = 1 kg ovoce + 1 kg cukru Složení: kyselina (kyselina citronová), mléčný cukr, želírujicí látka (pektin (standardizovaný...
Jablečný ocet BIO je univerzální přísada, kterou lze použít při přípravě pokrmů a nápojů Jablečný ocet BIO je univerzální koření, které lze použít při přípravě dresinků,...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených...
Nefiltrovaný BIO jablečný ocet BIO Jablečný ocet je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Objevte univerzálního pomocníka do vaší kuchyně! Ocet kvasný lihový 8 % Alba je vysoce kvalitní ocet, který se skvěle hodí pro širokou škálu kulinářských využití. Ideální pro...
Jen přidáte do hotové ještě teplé sushi rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na...
Destilovaný ocet vyrobený z obilí japonskou značkou Mizkan. Mizkan Kokumotsu Su se velmi často používá k aromatizaci pokrmů, příloh a sushi rýže. Složení: obilný ocet...
Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských...
HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní převážně...
Meteora vinný ocet červený 400ml Řecký vinný ocet červený, ideální na zálivku do salátů, do omáček atd. obsah: 400ml Složení: ocet z vína, metasulfit draselný (obsahuje...
Bio jablečný ocet se řadí k super potravinám, které mají na lidský organismus blahodárné účinky. Je bohatý zejména na vitamíny B1, B2, B6 a C, kyselinu listovou a pantothenovou...
balsamico crema Balsamikový ocet krémový je výsledkem míchání vybraného hroznového moštu s výborným balsamikovým octem. Použití Je perfektní pro většinu receptů. Jeho hustá...