Octy
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Kávoviny Jablečný ocet bez barviv a konzervantů 1000 ml Tělu poslouží jako bohatý zdroj obsažených vitamínů a minerálů. Jablečný ocet se získává z vykvašených jablek, obsahuje...
Bezpečnostní upozornění GHS05 - korozivní a žíravé látky GHS07 - dráždivé látky Signální slovo: Varování Obsah nebezpečných látek Hydroxid vápenatý E256 H315 Dráždí kůži....
Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských...
Jablečný ocet BIO je univerzální přísada, kterou lze použít při přípravě pokrmů a nápojů Jablečný ocet BIO je univerzální koření, které lze použít při přípravě dresinků,...
Nefiltrovaný BIO jablečný ocet BIO Jablečný ocet je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Organický balzamikový ocet Vilgain® je vyráběn v srdci Modeny, oblasti s dlouhou tradicí výroby balzamikových octů, z pečlivě vybraných italských hroznů Trebbiano, Sangiovese...
Popis Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných. Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku: -...
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný...
Ocet kvasný lihový 1L v PET lahvi s oceněním Klasa. Je vhodný především pro nakládání, protože dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených...
jablečný ocet Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný...
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Je skvělý do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na...
Stolní ocet G&G je všestranný ocet s obsahem 5% kyselin, který se získává organicky z brandy octa. Tento lehký stolní ocet je ideální pro různé použití v kuchyni, od přípravy...
Bílý rýžový ocet Obecné informace Bílý rýžový ocet je jemný a mírně sladký druh octa, který se vyrábí fermentací rýžového vína. Jeho chuť je méně výrazná než u běžného octa,...
Bio jablečný ocet se řadí k super potravinám, které mají na lidský organismus blahodárné účinky. Je bohatý zejména na vitamíny B1, B2, B6 a C, kyselinu listovou a pantothenovou...
Jablečný ocet značky Bragg má typicky jantarovou barvu čerstvě vyrobené jablečné šťávy. Tento prémiový jablečný ocet je vyráběn patentovanou fermentací ekologicky pěstovaných...
Vyroben fermentací ekologicky pěstovaných BIO jablek. Není filtrovaný, vařený nebo pasterizovaný, obsahuje vysoké množství živin. Obsah balení: 473 ml Složení: Koncentrovaný...