Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerální látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Fazole mungo pochází z Indie a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Pokud byste si chtěli připravit ještě zdravější verzi, je vhodné je nechat naklíčit. Fazole mungo mají olivově zelenou barvu... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        96 %
        
        
    
    Allnature Fazole mungo BIO 500 g
            
                Doprava:
                
                                              19 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        49 Kč
    
    
        Koupit za 49 Kč
    
        
        
        91 %
        
        
    
    Allnature BIO Fazole mungo 500 g
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        64 Kč
    
    
        Koupit za 64 Kč
    
        
        
        99 %
        
        
    
    Allnature Fazole mungo Bio 500 g
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        62 Kč
    
    
        Koupit za 62 Kč
    
        
        
        98 %
        
        
    
    Allnature BIO Fazole mungo 500 g
            
                Doprava:
                
                                              56 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        59 Kč
    
    
        Koupit za 59 Kč
    
Popis
            Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerální látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Fazole mungo pochází z Indie a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Pokud byste si chtěli připravit ještě zdravější verzi, je vhodné je nechat naklíčit. Fazole mungo mají olivově zelenou barvu a specifickou vůni.
Použití: fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.
Alergeny: může obsahovat stopy arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení: BIO fazole mungo.
Obsah: 500g
Země původu: Čína
    Použití: fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.
Alergeny: může obsahovat stopy arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení: BIO fazole mungo.
Obsah: 500g
Země původu: Čína
Parametry
| Výrobce | Allnature | 
| Bio | ano |