Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda. Toto medové víno bylo vyrobeno z českého jednodruhového lesního medu bez tepelných zátěží, proto přirozený výskyt biolátek z medu je v nápoji zachován a obohacen o buketní látky z procesu kvašení. Od prvního doušku zaujme jako zvláštní delikatesa svou vůní včelích plástů a chutí lesního medu. Zanechá dlouhý a příjemný zážitek, jenž si vás podmaní. Upozornění: Produkt neobsahuje syntetická barviva, příchutě,... Celý popis
Koupit za 184 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda
Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda.
Toto medové víno bylo vyrobeno z českého jednodruhového lesního medu bez tepelných zátěží, proto přirozený výskyt biolátek z medu je v nápoji zachován a obohacen o buketní látky z procesu kvašení. Od prvního doušku zaujme jako zvláštní delikatesa svou vůní včelích plástů a chutí lesního medu. Zanechá dlouhý a příjemný zážitek, jenž si vás podmaní.
Upozornění: Produkt neobsahuje syntetická barviva, příchutě, konzervanty, sirné sloučeniny, chuťové modifikátory či aromáty. Není dolihován a neobsahuje řepný cukr. Uchovávejte v chladu a temnu.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Přírodní medovina
Medovina se vyrábí kvašením pouze z čistého medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu. Tato kategorie medovin je nejžádanější a sommeliéry nejvíce ceněná.
Druh medu
Medovicový med, někdy označovaný jako lesní nebo tmavý, včely produkují z medovice na stromech a rostlinách. Medovicové medy jsou drsnější, zemitější povahy a doporučujeme je pro opravdové fajnšmekry na medovinu.
Medoviny z lesního medu
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Ocenění v soutěžích
Výrobce je držitelem prestižní ceny "Zlatá Salima" za výrobu medových vín.
Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda.
Toto medové víno bylo vyrobeno z českého jednodruhového lesního medu bez tepelných zátěží, proto přirozený výskyt biolátek z medu je v nápoji zachován a obohacen o buketní látky z procesu kvašení. Od prvního doušku zaujme jako zvláštní delikatesa svou vůní včelích plástů a chutí lesního medu. Zanechá dlouhý a příjemný zážitek, jenž si vás podmaní.
Upozornění: Produkt neobsahuje syntetická barviva, příchutě, konzervanty, sirné sloučeniny, chuťové modifikátory či aromáty. Není dolihován a neobsahuje řepný cukr. Uchovávejte v chladu a temnu.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Přírodní medovina
Medovina se vyrábí kvašením pouze z čistého medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu. Tato kategorie medovin je nejžádanější a sommeliéry nejvíce ceněná.
Druh medu
Medovicový med, někdy označovaný jako lesní nebo tmavý, včely produkují z medovice na stromech a rostlinách. Medovicové medy jsou drsnější, zemitější povahy a doporučujeme je pro opravdové fajnšmekry na medovinu.
Medoviny z lesního medu
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Ocenění v soutěžích
Výrobce je držitelem prestižní ceny "Zlatá Salima" za výrobu medových vín.
Parametry
Výrobce | Jankar |