Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.Specifikace Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.... Celý popis
Koupit za 160 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
80 %
MUSO MISO shiro-bílá rýže 400 g
Doprava:
49 Kč
160 Kč
Koupit za 160 Kč
95 %
Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO
Doprava:
79 Kč
152 Kč
Koupit za 152 Kč
96 %
Muso Miso Shiro bílá rýže 400 g
Doprava:
19 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
99 %
MUSO Miso shiro bílá rýže 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
136 Kč
Koupit za 136 Kč
Popis
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.Specifikace
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby, jedlá mořská sůl, batátový sirup, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Příprava
K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):780kJ/184kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 33 g. z toho cukry: 19 g. Bílkoviny: 10 g. Sůl: 6,4 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby, jedlá mořská sůl, batátový sirup, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Příprava
K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):780kJ/184kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 33 g. z toho cukry: 19 g. Bílkoviny: 10 g. Sůl: 6,4 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Parametry
| Výrobce | Muso |
| Bio | ne |