Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 2,5kg Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně. Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny. Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití,... Celý popis
Koupit za 1 251 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Čokoláda 811 hořká 54,5% 2,5kg - Callebaut
Doprava:
59 Kč
Skladem
1 316 Kč
Koupit za 1 316 Kč
Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 2,5kg
Doprava:
69 Kč
Skladem
1 365 Kč
Koupit za 1 365 Kč
CALLEBAUT 811 Dark 54,5% 2,5kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
1 089 Kč
Koupit za 1 089 Kč
Callebaut 811 Dark 54,5% 2,5 kg
Doprava:
138 Kč
1 482 Kč
Koupit za 1 482 Kč
Čokoláda 811 hořká 54,5% 2,5kg - Callebaut
Doprava:
59 Kč
Skladem
1 264 Kč
Koupit za 1 264 Kč
Popis
Barry Callebaut Čokoláda 811 hořká 54,5% 2,5kg
Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2307/551Bílkoviny (g)5,1Tuky (g)36,6Z toho nasycené mastné k. (g)21,9Sacharidy (g)45,8Z toho cukry (g)43,1Vláknina (g)8,1Sůl (g)0,01
Recept č. 811 mohou mistři cukráři používat univerzálně.
Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z naší charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2307/551Bílkoviny (g)5,1Tuky (g)36,6Z toho nasycené mastné k. (g)21,9Sacharidy (g)45,8Z toho cukry (g)43,1Vláknina (g)8,1Sůl (g)0,01
Parametry
Výrobce | Callebaut |
Hmotnost | 2500 g |
Druh čokolády | hořké |