Ve skutečnosti neexistuje jen jeden rýžový ocet, ale několik. V závislosti na asijské zemi, kterou navštívíte, objevíte několik různých druhů rýžového octa. V Číně a Koreji má tmavou barvu a plnou chuť, zatímco ve Vietnamu je pikantní. Hlavní výhody: Certifikovaná bio kvalita Bez pasterizace, bez filtrů a bez konzervantů Dvojí fermentace pro jemnou chuť Lehká chuť a nízká kyselost Popis výrobku: Rýžový ocet, základní ingredience asijské, a konkrétněji japonské kuchyně, se používá v mnoha... Celý popis
Koupit za 175 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
99 %
Rawsome Rýžový ocet bio 500 ml
Doprava:
61 Kč
Skladem
175 Kč
Koupit za 175 Kč
Popis
Ve skutečnosti neexistuje jen jeden rýžový ocet, ale několik. V závislosti na asijské zemi, kterou navštívíte, objevíte několik různých druhů rýžového octa. V Číně a Koreji má tmavou barvu a plnou chuť, zatímco ve Vietnamu je pikantní.
Hlavní výhody:
Certifikovaná bio kvalita
Bez pasterizace, bez filtrů a bez konzervantů
Dvojí fermentace pro jemnou chuť
Lehká chuť a nízká kyselost
Popis výrobku:
Rýžový ocet, základní ingredience asijské, a konkrétněji japonské kuchyně, se používá v mnoha sladkých i slaných receptech. Je známý především pro výrobu rýže na sushi, ale také k výrobě sladkokyselých omáček nebo k přípravě marinád na maso, ryby a zeleninu. Ve srovnání s octy konzumovanými na západě (balsamikový ocet, vinný ocet, jablečný ocet atd.) má rýžový ocet mírnější a jemnější chuť. Rýžový ocet má v kuchyni široké využití. Od dochucování kulaté rýže na sushi a maki, přes přípravu marinád na maso a ryby, až po výrobu slavných japonských nakládaných zeleninových nálevů. Lze jej také použít k dochucení salátových zálivek nahrazením běžného octa a zvýrazní chuť jakékoli polévky.
Použití:
Skvěle se hodí do sushi, salátů, marinád i polévek, kde jemně zvýrazní chuť. Využijete ho i při nakládání zeleniny nebo jako zdravý nápoj s vodou.
Složení
Bio rýžový ocet (kyselost 5 %).
Přirozená fermentace. Bez lepku. Bez konzervantů.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota
76 kJ/18 Kcal
Tuky
0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
0.5 g
- z toho cukry
Hlavní výhody:
Certifikovaná bio kvalita
Bez pasterizace, bez filtrů a bez konzervantů
Dvojí fermentace pro jemnou chuť
Lehká chuť a nízká kyselost
Popis výrobku:
Rýžový ocet, základní ingredience asijské, a konkrétněji japonské kuchyně, se používá v mnoha sladkých i slaných receptech. Je známý především pro výrobu rýže na sushi, ale také k výrobě sladkokyselých omáček nebo k přípravě marinád na maso, ryby a zeleninu. Ve srovnání s octy konzumovanými na západě (balsamikový ocet, vinný ocet, jablečný ocet atd.) má rýžový ocet mírnější a jemnější chuť. Rýžový ocet má v kuchyni široké využití. Od dochucování kulaté rýže na sushi a maki, přes přípravu marinád na maso a ryby, až po výrobu slavných japonských nakládaných zeleninových nálevů. Lze jej také použít k dochucení salátových zálivek nahrazením běžného octa a zvýrazní chuť jakékoli polévky.
Použití:
Skvěle se hodí do sushi, salátů, marinád i polévek, kde jemně zvýrazní chuť. Využijete ho i při nakládání zeleniny nebo jako zdravý nápoj s vodou.
Složení
Bio rýžový ocet (kyselost 5 %).
Přirozená fermentace. Bez lepku. Bez konzervantů.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota
76 kJ/18 Kcal
Tuky
0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
0.5 g
- z toho cukry
Parametry
| Výrobce | Rawsome |