POPIS Sypká směs bez lepku univerzální i na pečivo a pro všestranné využití v kuchyni. Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Vyrobeno v Rakousku pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal. Bílý chléb SUROVINY: 250g mouky „Mix it!“, 1 polévková lžíce slunečnicového oleje; 200 ml vlažné vody; 4g sušeného pekařského droždí; ½ čajové lžičky soli. PŘIPRAVA: Mouku, pekařské droždí a jedlou sůl dobře promíchejte. Pomalu přidávejte pitnou vodu a olej a dobře promíchejte vařečkou. Následně... Celý popis
Koupit za 96 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
POPIS Sypká směs bez lepku univerzální i na pečivo a pro všestranné využití v kuchyni. Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Vyrobeno v Rakousku pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal. Bílý chléb SUROVINY: 250g mouky „Mix it!“, 1 polévková lžíce slunečnicového oleje; 200 ml vlažné vody; 4g sušeného pekařského droždí; ½ čajové lžičky soli. PŘIPRAVA: Mouku, pekařské droždí a jedlou sůl dobře promíchejte. Pomalu přidávejte pitnou vodu a olej a dobře promíchejte vařečkou. Následně chléb vložte do vymazané a vysypané formy na pečeni. Nechte těsto přikryté vlhkou utěrkou přibližně 20 minut vykynout. Poté pečte asi 50 minut při teplotě 200°C. Před krájením nechte chléb vychladnout. TIP: Pro hladké rozetřeni těsta navlhčete lžicí!. ALERGENY bez lepku = obsah gluténu < 20mg/kg bez mléka bez laktózy bez vejce bez pšenice může obsahovat stopy sóji SLOŽENÍ kukuřičný škrob rýžová mouka čiroková (sorghum) mouka rýžový škrob dextróza rostlinná vláknina (psyllium) hrachová bílkovina zahušťovadlo:hydroxypropylmethylcelulóza jedlá sůl NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g Energetická hodnota 1491 kJ / 351 kcal Tuky 0,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g Sacharidy 82 g z toho cukry 3,0 g Vláknina 1,6 g Bílkoviny 3,2 g Sůl 0,82 g
Parametry
Výrobce | Dr.Schär |
Množství | 1000 g |
Druh | žitné |