Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hřbet z divokého prasete patří, vzhledem ke své struktuře, k nejšťavnatějším masům a je nejvhodnější k rychlé přípravě pokrmů a grilování. V kombinaci s některou z marinád jde skutečně o pochoutku. Vhodný na pečení, řízky nebo steaky, výborný na grilování. TIP NA RECEPT: KANČÍ HŘBET NA BYLINKÁCH Budete potřebovat: 1 kg kančího hřbetu Na marinádu:4 polévkové lžíce majonézy4 polévkové lžícečerveného vína2 polévkové lžíce olejedvě plné hrsti čerstvých... Celý popis
Koupit za 400 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Hřbet z divokého prasete patří, vzhledem ke své struktuře, k nejšťavnatějším masům a je nejvhodnější k rychlé přípravě pokrmů a grilování. V kombinaci s některou z marinád jde skutečně o pochoutku. Vhodný na pečení, řízky nebo steaky, výborný na grilování. TIP NA RECEPT: KANČÍ HŘBET NA BYLINKÁCH Budete potřebovat: 1 kg kančího hřbetu Na marinádu:4 polévkové lžíce majonézy4 polévkové lžícečerveného vína2 polévkové lžíce olejedvě plné hrsti čerstvých bylinek1 kávovou lžičku koření na divočinu1 kávovou lžičku sušeného česnekuSůlPepř3 střední cibuleOlej1 kostka extra bujónu,1 vrchovatá polévková lžíce hladké moukyVřelá voda na podlití Postup přípravy: Den předem si naložíme masko do marinády, vymíchané z majonézy, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli). Trochu bylinné směsi vetřeme do zářezů na mase. Když si vzpomenem, maso obrátíme. V kastrolu rozpálíme olej a na něm necháme osmahnout a zatáhnout maso. Dáme jej vedle a na zbytku tuku osmahnem cibuli nadrobno. Vrátíme maso, osolíme, opepříme, rozdrobíme masox. Zalijeme vřelou vodou do 2/3 masa a necháme v troubě na 180°C dusit pod poklicí doměkka. Když je třeba, během pečení podlijeme anebo dolijeme vodu. Měkké maso vyjmeme, vypečenou šťávu rozmixujeme. V troše vody rozmícháme 1 polévkovou lžíci mouky a vmícháme do šťávy. Necháme 15-20 min provařit. Kdo chce, může zjemnit trochou smetany. Kančí hřbet nakrájíme na stejnoměrné plátky, přelijeme výpekem. Doporučená příloha: kus kus, nebo pečené brambůrky. O ZNAČCE Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |