Authentic Hovězí mleté maso 0.81kg
Farmářské hovězí maso od Martina Kloudy, namleté k dokonalosti pro naši prémiovou řadu Authentic. Vyzrálé hovězí maso s větší tučností (max. 20 %), díky které si udrží šťavnatost, i když ho na grilu upečete dozlatova. Tuk je nositelem chuti, proto Kloudovo mleté hovězí doporučujeme na výrazně „masové“ burgery pro milovníky tradičního BBQ. Tip na vychutnání Mleté maso je základ dokonalých burgerů, ale vynikne i v masových směsích, například do špičkových lasagní nebo špaget. Milovníkům mexického... Celý popis
Popis
Farmářské hovězí maso od Martina Kloudy, namleté k dokonalosti pro naši prémiovou řadu Authentic.
Vyzrálé hovězí maso s větší tučností (max. 20 %), díky které si udrží šťavnatost, i když ho na grilu upečete dozlatova. Tuk je nositelem chuti, proto Kloudovo mleté hovězí doporučujeme na výrazně „masové“ burgery pro milovníky tradičního BBQ.
Tip na vychutnání
Mleté maso je základ dokonalých burgerů, ale vynikne i v masových směsích, například do špičkových lasagní nebo špaget. Milovníkům mexického jídla zas doporučujeme mleté hovězí Authentic využít na tortilly.
Garant kvality
Martin Klouda je mistr řezník ze staré školy. České a moravské farmy má v merku a moc dobře ví, kde se o zvířata starají nejlépe, čím je krmí a kde může čekat maso nejlepší kvality. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouvá dál díky novým technologiím. Stačí ochutnat a hned pochopíte, že tenhle řezník je jeden z milionu. Jeho maso Vám totiž na vidličce zamotá hlavu.
Vyzrálé hovězí maso s větší tučností (max. 20 %), díky které si udrží šťavnatost, i když ho na grilu upečete dozlatova. Tuk je nositelem chuti, proto Kloudovo mleté hovězí doporučujeme na výrazně „masové“ burgery pro milovníky tradičního BBQ.
Tip na vychutnání
Mleté maso je základ dokonalých burgerů, ale vynikne i v masových směsích, například do špičkových lasagní nebo špaget. Milovníkům mexického jídla zas doporučujeme mleté hovězí Authentic využít na tortilly.
Garant kvality
Martin Klouda je mistr řezník ze staré školy. České a moravské farmy má v merku a moc dobře ví, kde se o zvířata starají nejlépe, čím je krmí a kde může čekat maso nejlepší kvality. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouvá dál díky novým technologiím. Stačí ochutnat a hned pochopíte, že tenhle řezník je jeden z milionu. Jeho maso Vám totiž na vidličce zamotá hlavu.