Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Bezlepková směs pro kynutá těsta, bábovky, buchty na plech, knedlíky i kváskové pečení bez deproteinované pšeničné mouky a přidaných škrobů. EAT-fit bezlepková směs UNIVERSAL obsahuje vyvážený poměr přirozeně bezlepkových mouk vhodný pro všechny druhy pečení. Levou zadní z ní vyfiknete bábovku, buchtu na plech nebo přílohový knedlík. S trochou umu a trpělivosti vykouzlíte mazanec či vánočku. ZAJÍMAVOST: Směs EAT-fit UNIVERSAL je vhodná i pro kváskování.... Celý popis
Koupit za 112 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
EAT-fit Bezlepková směs Universal 750g
Doprava:
zdarma
Skladem
112 Kč
Koupit za 112 Kč
EAT-fit Universal bezlepková směs 750 g
Doprava:
70 Kč
Skladem
100 Kč
Koupit za 100 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Bezlepková směs pro kynutá těsta, bábovky, buchty na plech, knedlíky i kváskové pečení bez deproteinované pšeničné mouky a přidaných škrobů. EAT-fit bezlepková směs UNIVERSAL obsahuje vyvážený poměr přirozeně bezlepkových mouk vhodný pro všechny druhy pečení. Levou zadní z ní vyfiknete bábovku, buchtu na plech nebo přílohový knedlík. S trochou umu a trpělivosti vykouzlíte mazanec či vánočku.
ZAJÍMAVOST: Směs EAT-fit UNIVERSAL je vhodná i pro kváskování. Pro založení kvásku Vám bude stačit čistá zavařovací sklenice, směs EAT-fit UNIVERSAL, voda, fólie a gumička na zakrytí. Začněte 2 lžícemi směsi a 2 lžícemi vody a dobře promíchejte, přikryjte párátkem propíchanou fólií. Kvásek dokrmujte 2-3 za den (vždy, když vyroste a klesne), lžičkou mouky a vody. Po 3 až 5 dnech můžete kvásek použít pro první pečení. Nezapomeňte si z něj lžíci odložit pro další kváskování.
ZAJÍMAVOST: Směs EAT-fit UNIVERSAL je vhodná i pro kváskování. Pro založení kvásku Vám bude stačit čistá zavařovací sklenice, směs EAT-fit UNIVERSAL, voda, fólie a gumička na zakrytí. Začněte 2 lžícemi směsi a 2 lžícemi vody a dobře promíchejte, přikryjte párátkem propíchanou fólií. Kvásek dokrmujte 2-3 za den (vždy, když vyroste a klesne), lžičkou mouky a vody. Po 3 až 5 dnech můžete kvásek použít pro první pečení. Nezapomeňte si z něj lžíci odložit pro další kváskování.