Rýžová mouka se vyrábí mletím rýže. Nejčastějším typem rýže je rýže setá, která je jednou z nejpoužívanějších potravin na světě. Rýžová mouka přináší nové kulinářské možnosti do kuchyně celiaků. Některé bezlepkové směsi špatně drží při sobě, což můžete snadno napravit přidáním rýžové mouky. Složení mouka z loupané rýže Alergeny nejsou známé Tipy a recepty na použití pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou zahušťování - protože je mouka... Celý popis
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
97 %
Natural Mouka rýžová hladká 500 g
Doprava:
69 Kč
35 Kč
Koupit za 35 Kč
100 %
Natural Jihlava Mouka rýžová hladká 500 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
94 %
Natural Jihlava Rýžová mouka hladká 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
98 %
Natural Jihlava Mouka rýžová hladká – Natural 500g
Doprava:
zdarma
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
78 %
Mouka rýžová hladká - Natural 500g
Doprava:
89 Kč
40 Kč
Koupit za 40 Kč
Popis
Rýžová mouka se vyrábí mletím rýže. Nejčastějším typem rýže je rýže setá, která je jednou z nejpoužívanějších potravin na světě. Rýžová mouka přináší nové kulinářské možnosti do kuchyně celiaků. Některé bezlepkové směsi špatně drží při sobě, což můžete snadno napravit přidáním rýžové mouky.
Složení
mouka z loupané rýže
Alergeny
nejsou známé
Tipy a recepty na použití
pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou
zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy výborně zahušťovat, pokrmům dodá krásně mléčnou barvu - na 4 porce polévky nebo omáčky použijte cca 4 lžíce rýžové mouky
knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Návod k přípravě
Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu ze pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Vytáhnete z něj tenoučký plátek, vyválíte nudle, ve vodě se nerozpadne. Výsledek vyniká zajímavou chutí.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1464 kJ / 350 kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 74,3 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 8,8 g
Sůl 0 g
Země původu
Belgie
Složení
mouka z loupané rýže
Alergeny
nejsou známé
Tipy a recepty na použití
pečivo - chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku s rýžovou
zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy výborně zahušťovat, pokrmům dodá krásně mléčnou barvu - na 4 porce polévky nebo omáčky použijte cca 4 lžíce rýžové mouky
knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Návod k přípravě
Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu ze pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Vytáhnete z něj tenoučký plátek, vyválíte nudle, ve vodě se nerozpadne. Výsledek vyniká zajímavou chutí.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1464 kJ / 350 kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 74,3 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 8,8 g
Sůl 0 g
Země původu
Belgie
Parametry
| Výrobce | Natural Jihlava |
| Množství | 500 g |
| Druh | rýžové |
| Bezlepkové | ano |
| Hrubost mletí | hladké |
| Bio | ne |