bio Francouzská čočka zelená Zelená francouzská BIO čočka vyniká svou tmavě zelenou a břidličně šedou barvou s lehce namodralým mramorováním. Patří mezi nejchutnější druhy čoček díky své lahodně oříškové a pepřové chuti, která překvapí svou nekonečnou variabilitou v kuchyni. Zelená čočka obsahuje vyšší koncentrace vlákniny, což ji činí ideální pro diabetiky, a je bohatá na minerály jako hořčík, železo a vápník. Jedinečnost zelené čočky spočívá i v tom, že se nemusí před vařením namáčet a po uvaření... Celý popis
Koupit za 85 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
bio Francouzská čočka zelená
Zelená francouzská BIO čočka vyniká svou tmavě zelenou a břidličně šedou barvou s lehce namodralým mramorováním. Patří mezi nejchutnější druhy čoček díky své lahodně oříškové a pepřové chuti, která překvapí svou nekonečnou variabilitou v kuchyni.
Zelená čočka obsahuje vyšší koncentrace vlákniny, což ji činí ideální pro diabetiky, a je bohatá na minerály jako hořčík, železo a vápník.
Jedinečnost zelené čočky spočívá i v tom, že se nemusí před vařením namáčet a po uvaření si zachovává svůj tvar. Její jemná, až zemitě pikantní chuť skvěle absorbuje chutě dresinků, což ji činí perfektní ingrediencí do salátů, zejména teplých, kde se dobře kombinuje s grilovanou zeleninou, jako je pastinák, různé druhy dýní, rajčata a papriky.
Díky své konzistenci a chuti je také ideální do polévek, kde dodá pokrmům nejen výživnou hodnotu, ale i výraznou chuť.
Příprava
Zelenou francouzskou čočku není nutné namáčet. Stačí ji jen propláchnout, aby se zbavila jemných nečistot. Poté povaříme zhruba 15-20 minut. Ochutnávejte, protože někdy potřebuje méně, jindy více času, ale měla by být na skus trochu odolná.
Složení
Zelená čočka francouzského typu*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Může obsahovat stopy lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1473 kJ / 352 kcal
Tuky
1,06 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,15 g
Sacharidy
52,7 g
z toho cukry
2,0 g
Vláknina
10,7 g
Bílkoviny
24,6 g
Sůl
0,001 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%
Země původu
Kanada (mimo EU)
Zelená francouzská BIO čočka vyniká svou tmavě zelenou a břidličně šedou barvou s lehce namodralým mramorováním. Patří mezi nejchutnější druhy čoček díky své lahodně oříškové a pepřové chuti, která překvapí svou nekonečnou variabilitou v kuchyni.
Zelená čočka obsahuje vyšší koncentrace vlákniny, což ji činí ideální pro diabetiky, a je bohatá na minerály jako hořčík, železo a vápník.
Jedinečnost zelené čočky spočívá i v tom, že se nemusí před vařením namáčet a po uvaření si zachovává svůj tvar. Její jemná, až zemitě pikantní chuť skvěle absorbuje chutě dresinků, což ji činí perfektní ingrediencí do salátů, zejména teplých, kde se dobře kombinuje s grilovanou zeleninou, jako je pastinák, různé druhy dýní, rajčata a papriky.
Díky své konzistenci a chuti je také ideální do polévek, kde dodá pokrmům nejen výživnou hodnotu, ale i výraznou chuť.
Příprava
Zelenou francouzskou čočku není nutné namáčet. Stačí ji jen propláchnout, aby se zbavila jemných nečistot. Poté povaříme zhruba 15-20 minut. Ochutnávejte, protože někdy potřebuje méně, jindy více času, ale měla by být na skus trochu odolná.
Složení
Zelená čočka francouzského typu*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Může obsahovat stopy lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1473 kJ / 352 kcal
Tuky
1,06 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,15 g
Sacharidy
52,7 g
z toho cukry
2,0 g
Vláknina
10,7 g
Bílkoviny
24,6 g
Sůl
0,001 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%
Země původu
Kanada (mimo EU)
Parametry
| Výrobce | Vital Country |