Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem. S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50% ovoce. Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce.Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
92 %
Dr. Oetker Gelfix klasik 1:1 želírovací přípravek, 20 g
Doprava:
69 Kč
31 Kč
Koupit za 31 Kč
96 %
Dr. Oetker Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád 20 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
98 %
Dr. Oetker Gelfix klasik 1:1 želírovací přípravek, 20 g
Doprava:
zdarma
Skladem
27 Kč
Koupit za 27 Kč
99 %
Dr. Oetker Gelfix klasik 1:1 želírovací přípravek, 20 g
Doprava:
51 Kč
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč
0 %
Dr. Oetker Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád 20 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
23 Kč
Koupit za 23 Kč
Popis
Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem. S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50% ovoce.
Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce.Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Složení: dextróza, regulátor kyselosti (kyselina citronová), želírující látka 18% (pektiny). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce.Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Složení: dextróza, regulátor kyselosti (kyselina citronová), želírující látka 18% (pektiny). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Parametry
| Výrobce | Dr. Oetker |
| Hmotnost | 20 g |