Chlebové směsi - Špaldový chléb - celozrnný / kompletní chlebová směs Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro použití v domácích pekárnách. Návod na pečení chleba v domácí pekárně Nalijte do hnětací nádoby nejprve 350 ml vlažné vody (20-25 °C) a vsypte polovinu balení (500 g). Vložte nádobu do pekárny a zvolte některý z vhodných programů s celkovou dobou 2,5 až 3 hodiny (většinou základní program).... Celý popis
Koupit za 77 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Küchenmeister směs na chleba - celozrnný špaldový chléb 1kg
Doprava:
89 Kč
77 Kč
Koupit za 77 Kč
Küchenmeister směs na chleba - celozrnný špaldový chléb 1kg
Doprava:
79 Kč
Skladem
77 Kč
Koupit za 77 Kč
Küchenmeister směs na chleba - celozrnný špaldový chléb 1kg
Doprava:
87 Kč
Skladem
77 Kč
Koupit za 77 Kč
Küchenmeister směs na chleba - celozrnný špaldový chléb 1kg
Doprava:
70 Kč
Skladem
77 Kč
Koupit za 77 Kč
Chlebová směs celozrnný špaldový chléb Küchenmeister 1 kg
Doprava:
129 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Popis
Chlebové směsi - Špaldový chléb - celozrnný / kompletní chlebová směs
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijte do hnětací nádoby nejprve 350 ml vlažné vody (20-25 °C) a vsypte polovinu balení (500 g). Vložte nádobu do pekárny a zvolte některý z vhodných programů s celkovou dobou 2,5 až 3 hodiny (většinou základní program). Po ukončení programu chléb z nádoby vyjměte a nechejte vychladnout.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Složení: celozrnná špaldová mouka (80%), celozrnná žitná mouka (9%), sušený špaldový kvásek (špaldová mouka, špaldové otruby, přírodně fermentované), jodizovaná kuchyňská sůl, třtinový cukr, sušené droždí, kyselina askorbová
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 1000 g
Skladovat v suchu.
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro použití v domácích pekárnách.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Nalijte do hnětací nádoby nejprve 350 ml vlažné vody (20-25 °C) a vsypte polovinu balení (500 g). Vložte nádobu do pekárny a zvolte některý z vhodných programů s celkovou dobou 2,5 až 3 hodiny (většinou základní program). Po ukončení programu chléb z nádoby vyjměte a nechejte vychladnout.
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Složení: celozrnná špaldová mouka (80%), celozrnná žitná mouka (9%), sušený špaldový kvásek (špaldová mouka, špaldové otruby, přírodně fermentované), jodizovaná kuchyňská sůl, třtinový cukr, sušené droždí, kyselina askorbová
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 1000 g
Skladovat v suchu.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |
Hmotnost | 1000 g |
Druh chlebu | celozrnné špaldové |