Směs na pečení chleba farmářská 1kg Vhodné pro domácí pekárny, 330 ml vody + 500 g směsi (1 balení jí 2 bochníky) Pšeničná mouka (70%), žitná mouka (20%), sušené Kynuté těsto (žitná moučka, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, Ječná sladová mouka, dextróza, sladový extrakt (ječmen, žito) Regulátor kyselosti: octan sodný , okyselující prostředek: kyselina jablečná, prostředek na úpravu mouky: kyselina askorbová a prostředek pro úpravu mouky: kyselina listová. Obsah 1/2 balení... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs na pečení chleba farmářská 1kg
Vhodné pro domácí pekárny, 330 ml vody + 500 g směsi (1 balení jí 2 bochníky) Pšeničná mouka (70%), žitná mouka (20%), sušené Kynuté těsto (žitná moučka, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, Ječná sladová mouka, dextróza, sladový extrakt (ječmen, žito) Regulátor kyselosti: octan sodný , okyselující prostředek: kyselina jablečná, prostředek na úpravu mouky: kyselina askorbová a prostředek pro úpravu mouky:
kyselina listová.
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 330 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Vhodné pro domácí pekárny, 330 ml vody + 500 g směsi (1 balení jí 2 bochníky) Pšeničná mouka (70%), žitná mouka (20%), sušené Kynuté těsto (žitná moučka, přirozeně kvašené), jodizovaná stolní sůl, suché droždí, Ječná sladová mouka, dextróza, sladový extrakt (ječmen, žito) Regulátor kyselosti: octan sodný , okyselující prostředek: kyselina jablečná, prostředek na úpravu mouky: kyselina askorbová a prostředek pro úpravu mouky:
kyselina listová.
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 330 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |