Směs na pečení chleba s dýňovými semínky a kvasnicemi 0,5 kg Z jedné směsi upečete 750g chleba. Návod na pečení v troubě: 500g chlebové směsi a 350ml vlažné vody uhníst v kuchyňském robotu nejprve pomalu, a potom na největší rychlosti, dokud se těsto neodděluje od krajů nádobky. Nejezte syrové těsto. Poté nechte přikryté kynout 30 minut. Následně s pomoučenýma rukama vyformujeme bochník, nebo pečivo, vložíme do vymazané formy, nebo plechu vyloženého pečícím papírem. Zakryjeme vlhkou utěrkou,... Celý popis
Koupit za 39 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kuchenmeister Směs na pečení chleba s dýňovými semínky a kvasnicemi 0,5 kg
Doprava:
40 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Kuchenmeister Chléb s dýňovými semínky - sypká směs 500g
Doprava:
zdarma
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Küchenmeister směs na pečení chleba s dyňovými semínky 500g
Doprava:
90 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Popis
Směs na pečení chleba s dýňovými semínky a kvasnicemi 0,5 kg
Z jedné směsi upečete 750g chleba.
Návod na pečení v troubě:
500g chlebové směsi a 350ml vlažné vody uhníst v kuchyňském robotu nejprve pomalu, a potom na největší rychlosti, dokud se těsto neodděluje od krajů nádobky. Nejezte syrové těsto. Poté nechte přikryté kynout 30 minut. Následně s pomoučenýma rukama vyformujeme bochník, nebo pečivo, vložíme do vymazané formy, nebo plechu vyloženého pečícím papírem. Zakryjeme vlhkou utěrkou, uložíme na teplé místo, pokud se objem zřetelně nezvětší (cca. 30-45 minut) podle teploty. Povrch těsta můžeme jemně nakrojit a v předehřáté troubě na 230°C (horkovzdušná trouba 210°C) pečeme 10 minut spolu s teplem odolnou nádobkou s vodou. Potom snížíme teplotu na 190°C (horkovzdušná trouba na 180°C) a pečeme ještě 45-60 minut. Doba pečení pro pečivo je 15-25 minut.
Návod na pečení v domácí pekárně:
Nejprve 340ml (20-25°C) vlažné vody a 500g chlebové směsi vložit do formy v pekárně, nastavit program s celkovým časem cca. 2,5-3 hodiny. Po ukončení programu vytřást z formy a nechat vychladnoout. TIP: Po posledním hnětění otevřít víko pekárny a vybrat hnětací háky.
Složení: pšeničná mouka 69%, žitná mouka 18%, dýňová semínka 5%, sušený kvásek (žitný), jedlá sůl jodovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný), sušené kvasnice, dextróza, sladová mouka (ječná, pšeničná), třtinový cukr, okyselovací prostředek: kyselina jablečná, mouku upravující látka: uhličitan vápenatý a kyselina askorbová. Výrobek může obsahovat seznam, sóju, vlčí bob, mléko a vejce.
Z jedné směsi upečete 750g chleba.
Návod na pečení v troubě:
500g chlebové směsi a 350ml vlažné vody uhníst v kuchyňském robotu nejprve pomalu, a potom na největší rychlosti, dokud se těsto neodděluje od krajů nádobky. Nejezte syrové těsto. Poté nechte přikryté kynout 30 minut. Následně s pomoučenýma rukama vyformujeme bochník, nebo pečivo, vložíme do vymazané formy, nebo plechu vyloženého pečícím papírem. Zakryjeme vlhkou utěrkou, uložíme na teplé místo, pokud se objem zřetelně nezvětší (cca. 30-45 minut) podle teploty. Povrch těsta můžeme jemně nakrojit a v předehřáté troubě na 230°C (horkovzdušná trouba 210°C) pečeme 10 minut spolu s teplem odolnou nádobkou s vodou. Potom snížíme teplotu na 190°C (horkovzdušná trouba na 180°C) a pečeme ještě 45-60 minut. Doba pečení pro pečivo je 15-25 minut.
Návod na pečení v domácí pekárně:
Nejprve 340ml (20-25°C) vlažné vody a 500g chlebové směsi vložit do formy v pekárně, nastavit program s celkovým časem cca. 2,5-3 hodiny. Po ukončení programu vytřást z formy a nechat vychladnoout. TIP: Po posledním hnětění otevřít víko pekárny a vybrat hnětací háky.
Složení: pšeničná mouka 69%, žitná mouka 18%, dýňová semínka 5%, sušený kvásek (žitný), jedlá sůl jodovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný), sušené kvasnice, dextróza, sladová mouka (ječná, pšeničná), třtinový cukr, okyselovací prostředek: kyselina jablečná, mouku upravující látka: uhličitan vápenatý a kyselina askorbová. Výrobek může obsahovat seznam, sóju, vlčí bob, mléko a vejce.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |