Jestliže máte chuť na poctivý slunečnicový chléb, do této směsí stačí přidat vodu, a to bez dalšího odvažování či měření. Balení: 500 g Náš tip: V naší nabídce naleznete další instatní směsi na pečení. Jak používat: V míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití... Celý popis
Koupit za 50 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Chléb slunečnicový 500g
Doprava:
zdarma
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Labeta Chléb slunečnicový 1 x 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
Popis
Jestliže máte chuť na poctivý slunečnicový chléb, do této směsí stačí přidat vodu, a to bez dalšího odvažování či měření.
Balení:
500 g
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další instatní směsi na pečení.
Jak používat:
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití pro domácí pekárny: do pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody, přidáme směs na chléb a sušené droždí. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení těsta bez Vaší práce.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1547 kJ/ 366 kcal
Tuky 6,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 63 g
- z toho cukry 2,7 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 2,7 g.
Balení:
500 g
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další instatní směsi na pečení.
Jak používat:
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití pro domácí pekárny: do pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody, přidáme směs na chléb a sušené droždí. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení těsta bez Vaší práce.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1547 kJ/ 366 kcal
Tuky 6,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 63 g
- z toho cukry 2,7 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 2,7 g.
Parametry
Výrobce | Labeta |
Druh chlebu | slunečnicové |