Rozhodně jedna z vizitek medovinařství. Toto žihadlo je jedinečný „trójniak“ - k přípravě používali pouze pohankový med. Jantarová barva a jedinečné silné aroma. Temperament mu daly včely pracující v srpnovém slunci. Rozhodně jedna z vizitek medovinařství. Toto žihadlo je jedinečný „trójniak“ - k přípravě používali pouze pohankový med. Jantarová barva a jedinečné silné aroma. Temperament mu daly včely pracující v srpnovém slunci. Medovina Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností... Celý popis
Koupit za 379 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Rozhodně jedna z vizitek medovinařství. Toto žihadlo je jedinečný „trójniak“ - k přípravě používali pouze pohankový med. Jantarová barva a jedinečné silné aroma. Temperament mu daly včely pracující v srpnovém slunci.
Rozhodně jedna z vizitek medovinařství. Toto žihadlo je jedinečný „trójniak“ - k přípravě používali pouze pohankový med. Jantarová barva a jedinečné silné aroma. Temperament mu daly včely pracující v srpnovém slunci.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Přírodní medovina
Medovina se vyrábí kvašením pouze z čistého medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu. Tato kategorie medovin je nejžádanější a sommeliéry nejvíce ceněná.
Druh medu
Pohankový med a medovina
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Ocenění v soutěžích
Stříbrná medaile Mazer Cup 2017
Bronzová medaile Enoexpo 2018
Rozhodně jedna z vizitek medovinařství. Toto žihadlo je jedinečný „trójniak“ - k přípravě používali pouze pohankový med. Jantarová barva a jedinečné silné aroma. Temperament mu daly včely pracující v srpnovém slunci.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Přírodní medovina
Medovina se vyrábí kvašením pouze z čistého medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu. Tato kategorie medovin je nejžádanější a sommeliéry nejvíce ceněná.
Druh medu
Pohankový med a medovina
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Ocenění v soutěžích
Stříbrná medaile Mazer Cup 2017
Bronzová medaile Enoexpo 2018
Parametry
Výrobce | Miodosytnia Imbiorowicz |