Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost... Celý popis
Koupit za 79 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Miso mugi ječmen 400 g MUSO
Doprava:
49 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
MUSO Miso mugi ječmen 400 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
126 Kč
Koupit za 126 Kč
Muso Miso Mugi ječmen 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
125 Kč
Koupit za 125 Kč
Miso mugi ječmen 400 g MUSO
Doprava:
79 Kč
124 Kč
Koupit za 124 Kč
MUSO MISO mugi-ječmen 400g
Doprava:
49 Kč
Skladem
115 Kč
Koupit za 115 Kč
Popis
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma.
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení: SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 690 kJ/165 kcal. Tuky: 5.8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.8 g. Sacharidy: 12 g. z toho cukry: 7.6 g. Vláknina: 8.1 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 9.8 g
Může obsahovat (alergeny): lepek, sója
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení: Fermentovaná pasta ze sójových bobů a obilovin..
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení: SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 690 kJ/165 kcal. Tuky: 5.8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.8 g. Sacharidy: 12 g. z toho cukry: 7.6 g. Vláknina: 8.1 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 9.8 g
Může obsahovat (alergeny): lepek, sója
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení: Fermentovaná pasta ze sójových bobů a obilovin..
Parametry
Výrobce | Muso |
Hmotnost | 40 g |
Bio | ne |