Složení: ŽITNÁ mouka BIO, startovací kultura Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g droždí.Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehráté trouby a pečeme asi 80 min. na 180-200°C.Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 min., snižte teplotu na 180°C s pečte dalších 90 min. Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na... Celý popis
Koupit za 15 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Bio žitný kvásek 30g, Natural Jihlava
Doprava:
100 Kč
Skladem
15 Kč
Koupit za 15 Kč
88 %
Natural Jihlava Žitný kvásek Bio 30g
Doprava:
69 Kč
22 Kč
Koupit za 22 Kč
96 %
Žitný kvásek BIO 30g, Natural Jihlava
Doprava:
69 Kč
Skladem
15 Kč
Koupit za 15 Kč
98 %
Natural Jihlava Žitný kvásek Bio 30g
Doprava:
65 Kč
Skladem
15 Kč
Koupit za 15 Kč
100 %
Natural Jihlava Žitný kvásek 30g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
14 Kč
Koupit za 14 Kč
Popis
Složení: ŽITNÁ mouka BIO, startovací kultura
Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g droždí.Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehráté trouby a pečeme asi 80 min. na 180-200°C.Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 min., snižte teplotu na 180°C s pečte dalších 90 min.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu hotového produktu: Česká republika
Dodavatel na trh: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Staré Hory, 58601 Jihlava
Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g droždí.Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehráté trouby a pečeme asi 80 min. na 180-200°C.Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 min., snižte teplotu na 180°C s pečte dalších 90 min.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu hotového produktu: Česká republika
Dodavatel na trh: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Staré Hory, 58601 Jihlava
Parametry
| Výrobce | Natural |
| Hmotnost | 30 g |