OTAFUKU sladký ocet na sushi z japonska Japonský sladký ocet na sushi OTAFUKU je dokonale vyvážená směs, která dodá vašemu sushi jedinečnou chuť. Tento ocet je připravený s přírodní pramenitou měkkou vodou, která pramení na náhorní plošině Kamo v prefektuře Hirošima, což mu dodává jeho jedinečný charakter. Je ideální pro přípravu chirashi sushi a rolovaného sushi, kde plně vynikne jeho jemná chut'. Sushi ocet OTAFUKU používá jako základ obyčejný ocet, ke kterému přidává správné množství cukru a... Celý popis

Koupit za 139 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

OTAFUKU sladký ocet na sushi z japonska
Japonský sladký ocet na sushi OTAFUKU je dokonale vyvážená směs, která dodá vašemu sushi jedinečnou chuť. Tento ocet je připravený s přírodní pramenitou měkkou vodou, která pramení na náhorní plošině Kamo v prefektuře Hirošima, což mu dodává jeho jedinečný charakter.
Je ideální pro přípravu chirashi sushi a rolovaného sushi, kde plně vynikne jeho jemná chut'. Sushi ocet OTAFUKU používá jako základ obyčejný ocet, ke kterému přidává správné množství cukru a soli, čímž vytváří dokonale vyváženou směs. Díky tomu můžete snadno připravit sushi rýži – stačí k čerstvě uvařené rýži přidat doporučené množství octu. Vychutnejte si chuť pravého japonského sushi s ocetem OTAFUKU.
Návod k použití
Na cca 350 g uvařené rýže (1 sklenice) použijte 3 polévkové lžíce ochucovadla. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.
Složení
Rýžový ocet 58%, cukr, sůl, zvýrazňovač chuti (E621, E627, E631).

Výživové údaje na 100 ml

Energie
1063 kJ / 254 kcal

Tuky
0,0 g

    z toho nasycené mastné kyseliny
0,0 g

Sacharidy
63,1 g

    z toho cukry
62,3 g

Bílkoviny
0,4 g

Sůl
11,7 g

Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu
Japonsko
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Otafuku