**I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji. Minimální trvanlivost je do 1. 5. 2024.** **Bílá biomouka na sváteční pečení.** - Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. - Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky,... Celý popis

Koupit za 70 Kč

Popis

**I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji.
Minimální trvanlivost je do 1. 5. 2024.**

**Bílá biomouka na sváteční pečení.**
- Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny.
- Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
- Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.
- Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

**Víte že?**
Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř „přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz.... Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Pro-bio
Množství 1000 g
Druh špaldové
Hrubost mletí polohrubé
Bio ano