Nominal Špaldová mouka - celozrnná, jemně mletá 1kg V současnosti je špalda považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice, s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin. Špaldová mouka je výborná do koláčových těst, ale i do polévek, kaší či na běžné zahuštění omáček. Chléb s přídavkem špaldové mouky má výraznou chlebovou vůni, velký objem, popraskanou kůrku a lehce ořechovou chuť. Složení: PŠENICE ŠPALDA Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %. Legislativní... Celý popis
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Nominal Celozrnná mouka špaldová jemně mletá 1000g
Doprava:
69 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Nominal Špaldová mouka – celozrnná, jemně mletá 1000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Nominal Špaldová mouka celozrnná, jemně mletá 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
NOMINAL Celozrnná mouka špaldová jemně mletá 1000g
Doprava:
59 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Nominal Celozrnná špaldová mouka jemně mletá 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Nominal Špaldová mouka - celozrnná, jemně mletá 1kg
V současnosti je špalda považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice, s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin.
Špaldová mouka je výborná do koláčových těst, ale i do polévek, kaší či na běžné zahuštění omáček. Chléb s přídavkem špaldové mouky má výraznou chlebovou vůni, velký objem, popraskanou kůrku a lehce ořechovou chuť.
Složení: PŠENICE ŠPALDA
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení Mlýnský obilný výrobek - špaldová mouka.
Nominal Špaldová mouka - celozrnná, jemně mletá 1kg Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost.
Nabízíme ji z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.
V současnosti je špalda považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice, s vyšším podílem minerálních látek a bílkovin.
Špaldová mouka je výborná do koláčových těst, ale i do polévek, kaší či na běžné zahuštění omáček. Chléb s přídavkem špaldové mouky má výraznou chlebovou vůni, velký objem, popraskanou kůrku a lehce ořechovou chuť.
Složení: PŠENICE ŠPALDA
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení Mlýnský obilný výrobek - špaldová mouka.
Nominal Špaldová mouka - celozrnná, jemně mletá 1kg Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost.
Nabízíme ji z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.
Parametry
Výrobce | Nominal |
Množství | 1000 g |
Druh | špaldové |
Bezlepkové | ne |
Hrubost mletí | hladké |
Celozrnné | ano |
Bio | ne |