Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček. Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu. Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné. Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou. Mandlové perníčky: 600 g hladké mouky, 35 g cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4... Celý popis
Koupit za 24 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        98 %
        
        
    
    Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
            
                Doprava:
                
                                              89 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        24 Kč
    
    
        Koupit za 24 Kč
    
        
        
        96 %
        
        
    
    Proxim Cukrářské droždí amonium, 100 g
            
                Doprava:
                
                                              75 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        30 Kč
    
    
        Koupit za 30 Kč
    
        
        
        88 %
        
        
    
    Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        29 Kč
    
    
        Koupit za 29 Kč
    
        
        
        91 %
        
        
    
    Proxim Cukrářské droždí amonium, 100 g
            
                Doprava:
                
                                              69 Kč
                                     
            
            
    
        26 Kč
    
    
        Koupit za 26 Kč
    
        
        
        94 %
        
        
    
    Proxim Cukrářské droždí amonium 100 g
            
                Doprava:
                
                                              99 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        26 Kč
    
    
        Koupit za 26 Kč
    
Popis
            Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.
Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.
Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené skořice, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.
    Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří.
Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu.
Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné.
Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.
Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené skořice, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několik dnů uležet.
Parametry
| Výrobce | Proxim | 
| Hmotnost | 100 g | 
| Druh | kypřící prášky |