Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Svíčková z divočáka je měkké, jemné a šťavnaté maso, které jej předurčuje k rychlé úpravě. Vhodná k přípravě na pánvi, grilu nebo rozpáleném kameni. TIP NA RECEPT: DIVOČÁK S RYBÍZOVOU OMÁČKOU Budete potřebovat: 1/2 kg divočákasůlpepř1/2 l červeného vínaslaninamrkevcelerkořenová petrželbobkový listcelý černý pepřtymiánjalovecrybízový džemcitronová šťávašťáva z pomerančezázvorcitronová kůra Postup přípravy: Divočáka osolíte, opepříte a v pekáčku podlijete... Celý popis
Koupit za 912 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Šumavská Zvěřina Divočák svíčková cca 1.9kg
Doprava:
zdarma
Skladem
912 Kč
Koupit za 912 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Svíčková z divočáka je měkké, jemné a šťavnaté maso, které jej předurčuje k rychlé úpravě.
Vhodná k přípravě na pánvi, grilu nebo rozpáleném kameni.
TIP NA RECEPT: DIVOČÁK S RYBÍZOVOU OMÁČKOU
Budete potřebovat: 1/2 kg divočákasůlpepř1/2 l červeného vínaslaninamrkevcelerkořenová petrželbobkový listcelý černý pepřtymiánjalovecrybízový džemcitronová šťávašťáva z pomerančezázvorcitronová kůra
Postup přípravy: Divočáka osolíte, opepříte a v pekáčku podlijete půl litrem červeného vína. Maso obložíte nakrájenou slaninou, mrkví, celerem a petrželovým kořenem. Pomalu pečete jako klasickou svíčkovou, takže můžete přidat bobkový list, celý pepř, tymián a jalovec. Zatím nachystáte omáčku.
Rybízový džem naředíte šťávou z citronu a pomeranče, okořeníte troškou zázvoru a nastrouhanou citronovou kůrou. Plátky masa potom přeléváte omáčkou a přikusujete třeba jemný knedlík nebo bramborové krokety.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Vhodná k přípravě na pánvi, grilu nebo rozpáleném kameni.
TIP NA RECEPT: DIVOČÁK S RYBÍZOVOU OMÁČKOU
Budete potřebovat: 1/2 kg divočákasůlpepř1/2 l červeného vínaslaninamrkevcelerkořenová petrželbobkový listcelý černý pepřtymiánjalovecrybízový džemcitronová šťávašťáva z pomerančezázvorcitronová kůra
Postup přípravy: Divočáka osolíte, opepříte a v pekáčku podlijete půl litrem červeného vína. Maso obložíte nakrájenou slaninou, mrkví, celerem a petrželovým kořenem. Pomalu pečete jako klasickou svíčkovou, takže můžete přidat bobkový list, celý pepř, tymián a jalovec. Zatím nachystáte omáčku.
Rybízový džem naředíte šťávou z citronu a pomeranče, okořeníte troškou zázvoru a nastrouhanou citronovou kůrou. Plátky masa potom přeléváte omáčkou a přikusujete třeba jemný knedlík nebo bramborové krokety.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |