Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ručně krájené jelení maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú. TIP NA RECEPT: JELENÍ GULÁŠ Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikapepřkmín4 stroužky česnekumajoránka1 čerstvá paprika2 rajčatajíška Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme... Celý popis
Koupit za 340 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Šumavská Zvěřina Jelení guláš cca 1kg
Doprava:
zdarma
Skladem
340 Kč
Koupit za 340 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ručně krájené jelení maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí.
Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
TIP NA RECEPT: JELENÍ GULÁŠ
Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikapepřkmín4 stroužky česnekumajoránka1 čerstvá paprika2 rajčatajíška
Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořklaa zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa přidáme pokrájenou papriku a rajčata, která jsme spařili horkou vodou a oloupali z nich slupku. Zahustíme jíškou.Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlík
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
TIP NA RECEPT: JELENÍ GULÁŠ
Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikapepřkmín4 stroužky česnekumajoránka1 čerstvá paprika2 rajčatajíška
Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořklaa zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa přidáme pokrájenou papriku a rajčata, která jsme spařili horkou vodou a oloupali z nich slupku. Zahustíme jíškou.Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlík
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |