Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ručně krájené jelení maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú. TIP NA RECEPT: JELENÍ GULÁŠ Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikapepřkmín4 stroužky česnekumajoránka1 čerstvá paprika2 rajčatajíška Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme... Celý popis

Koupit za 270 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ručně krájené jelení maso je typické jednoduchou přípravou, snadno získáte vynikající guláš příjemné chuti. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí. Vhodné na guláš, mletí nebo ragú. TIP NA RECEPT: JELENÍ GULÁŠ Budete potřebovat: 1 kg masa na guláš200 g cibuleolej nebo sádlosladká paprikapálivá paprikapepřkmín4 stroužky česnekumajoránka1 čerstvá paprika2 rajčatajíška Postup přípravy:Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa přidáme pokrájenou papriku a rajčata, která jsme spařili horkou vodou a oloupali z nich slupku. Zahustíme jíškou.Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlík O ZNAČCE Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Šumavská Zvěřina