Dopřejte si výborné ghí z českého mléka. Hojně se přepuštěné máslo používá v Indii, ale i v Evropě se pyšní své oblibě.A čí vás ghí vedle lahodné chuti a vůně ještě ohromí? Určitě svou delší trvanlivostí oproti klasickému máslu a pak rozhodně vyšší teplotou přepalování - cca 250 °C (čímž předběhl i sádlo). Ghí si mohou dopřát i lidé, kteří hůře snáší mléko, jelikož jeho šetrným a pomalým vařením, se vysráží a odstraní bílkoviny. Použití: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na... Celý popis
Koupit za 378 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Dopřejte si výborné ghí z českého mléka. Hojně se přepuštěné máslo používá v Indii, ale i v Evropě se pyšní své oblibě.A čí vás ghí vedle lahodné chuti a vůně ještě ohromí? Určitě svou delší trvanlivostí oproti klasickému máslu a pak rozhodně vyšší teplotou přepalování - cca 250 °C (čímž předběhl i sádlo). Ghí si mohou dopřát i lidé, kteří hůře snáší mléko, jelikož jeho šetrným a pomalým vařením, se vysráží a odstraní bílkoviny.
Použití: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd. Je velmi vhodné k ošetření suché pokožky a jako základ mastí.
Složení: bio bezvodý mléčný tuk
Upozornění pro alergiky: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
Výživové údaje/100g:
- energetická hodnota: 3678 kJ /895 kcal
- tuky: 99,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 58,6 g
- sacharidy:
Použití: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd. Je velmi vhodné k ošetření suché pokožky a jako základ mastí.
Složení: bio bezvodý mléčný tuk
Upozornění pro alergiky: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
Výživové údaje/100g:
- energetická hodnota: 3678 kJ /895 kcal
- tuky: 99,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 58,6 g
- sacharidy:
Parametry
Výrobce | BioNebio |