Jak to voní v pohádce? Po másle a skořici. Pardon, mysleli jsme po Ghee+ skořice. Ghee+ cibulka vám setře slzy z tváře a provoní kuchyň. Doteď jste plakali u krájení cibule, teď stačí otevřít víčko, nabrat Ghee+ a můžete začít! Základ na omáčku či polévku, orestovat zeleninu… jednoduše cokoliv, co začínalo cibulí teď bude začínat Ghee+ cibulka. Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství... Celý popis

Koupit za 159 Kč

Popis

Jak to voní v pohádce? Po másle a skořici. Pardon, mysleli jsme po Ghee+ skořice.

Ghee+ cibulka vám setře slzy z tváře a provoní kuchyň. Doteď jste plakali u krájení cibule, teď stačí otevřít víčko, nabrat Ghee+ a můžete začít! Základ na omáčku či polévku, orestovat zeleninu… jednoduše cokoliv, co začínalo cibulí teď bude začínat Ghee+ cibulka.

Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství česneku, a že toho ochutnávání bylo hodně, docílíme ideální kombinace, kterou ocení každý kuchař. S Ghee+ můžete vařit, péct, grilovat i smažit. 

Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením, bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Hlavní výhody: 

- Voní a chutná po másle

- Má dlouhou trvanlvost

- Nemusí se chadit

- Bez laktózy

- Nepřepaluje se 

Složeni: bezvodný máselný tuk min. 99%, slpřoce do 0,5%, vanilka do 0,5%

Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny

Skladování a trvanlivost: 7 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 1 měsíce, chrantě před přímým slunečním zářením.

Nutriční hodnoty
100 g

Energetická hodnota
3677 kJ

878 kcal

Tuky
99,4 g

Nasycené tuky
70,0 g

Sacharidy
0,0 g

Z toho cukry
0,0 g

Bílkoviny
0,1 g

Vláknina
0,0 g

Sůl
0,0 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce České Ghíčko
Hmotnost 0 g
Druh Ghí
Bio ne