Jak to voní v pohádce? Po másle a skořici. Pardon, mysleli jsme po Ghee+ skořice. Ghee+ cibulka vám setře slzy z tváře a provoní kuchyň. Doteď jste plakali u krájení cibule, teď stačí otevřít víčko, nabrat Ghee+ a můžete začít! Základ na omáčku či polévku, orestovat zeleninu… jednoduše cokoliv, co začínalo cibulí teď bude začínat Ghee+ cibulka. Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství... Celý popis
Koupit za 159 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
České Ghíčko Chilli Ghíčko 220 ml
Doprava:
57 Kč
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Ghí Chilli 220 ml
Doprava:
zdarma
140 Kč
Koupit za 140 Kč
Popis
Jak to voní v pohádce? Po másle a skořici. Pardon, mysleli jsme po Ghee+ skořice.
Ghee+ cibulka vám setře slzy z tváře a provoní kuchyň. Doteď jste plakali u krájení cibule, teď stačí otevřít víčko, nabrat Ghee+ a můžete začít! Základ na omáčku či polévku, orestovat zeleninu… jednoduše cokoliv, co začínalo cibulí teď bude začínat Ghee+ cibulka.
Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství česneku, a že toho ochutnávání bylo hodně, docílíme ideální kombinace, kterou ocení každý kuchař. S Ghee+ můžete vařit, péct, grilovat i smažit.
Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením, bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.
Hlavní výhody:
- Voní a chutná po másle
- Má dlouhou trvanlvost
- Nemusí se chadit
- Bez laktózy
- Nepřepaluje se
Složeni: bezvodný máselný tuk min. 99%, slpřoce do 0,5%, vanilka do 0,5%
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
Skladování a trvanlivost: 7 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 1 měsíce, chrantě před přímým slunečním zářením.
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3677 kJ
878 kcal
Tuky
99,4 g
Nasycené tuky
70,0 g
Sacharidy
0,0 g
Z toho cukry
0,0 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina
0,0 g
Sůl
0,0 g
Ghee+ cibulka vám setře slzy z tváře a provoní kuchyň. Doteď jste plakali u krájení cibule, teď stačí otevřít víčko, nabrat Ghee+ a můžete začít! Základ na omáčku či polévku, orestovat zeleninu… jednoduše cokoliv, co začínalo cibulí teď bude začínat Ghee+ cibulka.
Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůni másla. Přidáním vhodného množství česneku, a že toho ochutnávání bylo hodně, docílíme ideální kombinace, kterou ocení každý kuchař. S Ghee+ můžete vařit, péct, grilovat i smažit.
Ghee+ spojuje čistý máselný tuk s kořením, bylinkami nebo dalšími chutnými přísadami.
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.
Hlavní výhody:
- Voní a chutná po másle
- Má dlouhou trvanlvost
- Nemusí se chadit
- Bez laktózy
- Nepřepaluje se
Složeni: bezvodný máselný tuk min. 99%, slpřoce do 0,5%, vanilka do 0,5%
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
Skladování a trvanlivost: 7 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do 1 měsíce, chrantě před přímým slunečním zářením.
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3677 kJ
878 kcal
Tuky
99,4 g
Nasycené tuky
70,0 g
Sacharidy
0,0 g
Z toho cukry
0,0 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina
0,0 g
Sůl
0,0 g
Parametry
Výrobce | České Ghíčko |
Hmotnost | 0 g |
Druh | Ghí |
Bio | ne |