České ghíčko Ghíčko BIO 720 ml Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo. Neobsahuje laktózu a přirozeně... Celý popis
Koupit za 409 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
České ghíčko Ghíčko BIO 720 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
409 Kč
Koupit za 409 Kč
Popis
České ghíčko Ghíčko BIO 720 ml
Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo. Neobsahuje laktózu a přirozeně bezlepkové.
Složení: Bio bezvodý máselný tuk 99 %.
Skladování:
- ghí vydrží několik let když není otevřené
- při používání ojediněle dát do ledničky (není to podmínkou) - po otevření nejlépe spotřebovat do půl roku
- od 20 °C se mění konzistence, do 20°C spotřeba do 8 měsíců
Ghí, neboli přepuštěné máslo, je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů , minerálů a antioxidantů . A kvalitní české ghíčko poznáte tak, že má modré víčko.
Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo. Neobsahuje laktózu a přirozeně bezlepkové.
Složení: Bio bezvodý máselný tuk 99 %.
Skladování:
- ghí vydrží několik let když není otevřené
- při používání ojediněle dát do ledničky (není to podmínkou) - po otevření nejlépe spotřebovat do půl roku
- od 20 °C se mění konzistence, do 20°C spotřeba do 8 měsíců
Ghí, neboli přepuštěné máslo, je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů , minerálů a antioxidantů . A kvalitní české ghíčko poznáte tak, že má modré víčko.
Parametry
Výrobce | České Ghíčko |