Čisté Ghí - koncentrovaný máselný tuk ideální jako náhrada másla při vaření, pečení i restování Čisté Ghí je máselný tuk, který se vyrábí přepuštěním másla tak, že se z něj odstraní voda i mléčné bílkoviny. Díky tomu má ghí vyšší kouřový bod než máslo a také delší trvanlivost. Dokonce ho nemusíte skladovat v lednici, protože se při pokojové teplotě nezkazí. Navíc neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein), a je tak vhodné i pro lidi, kteří se těmto složkám vyhýbají. Máselný tuk ghí,... Celý popis
Koupit za 469 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Čisté Ghí - GymBeam Příchuť: Cookies & Cream, Balení (ml): 1000 ml
Doprava:
78 Kč
469 Kč
Koupit za 469 Kč

Čisté Ghí - GymBeam Příchuť: Cookies & Cream, Balení (ml): 1000 ml
Doprava:
47 Kč
Skladem
469 Kč
Koupit za 469 Kč

Čisté Ghí - GymBeam Příchuť: Cookies & Cream, Balení (ml): 1000 ml
Doprava:
47 Kč
Skladem
469 Kč
Koupit za 469 Kč

GymBeam Čisté Ghí 1000 ml cookies & cream
Doprava:
59 Kč
Skladem
469 Kč
Koupit za 469 Kč
Popis
Čisté Ghí - koncentrovaný máselný tuk ideální jako náhrada másla při vaření, pečení i restování
Čisté Ghí je máselný tuk, který se vyrábí přepuštěním másla tak, že se z něj odstraní voda i mléčné bílkoviny. Díky tomu má ghí vyšší kouřový bod než máslo a také delší trvanlivost. Dokonce ho nemusíte skladovat v lednici, protože se při pokojové teplotě nezkazí. Navíc neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein), a je tak vhodné i pro lidi, kteří se těmto složkám vyhýbají.
Máselný tuk ghí, nazývaný také ghee, je výbornou alternativou klasického másla, oleje či margarínů. Obsahuje hlavně nasycené tuky, a proto je vhodné na tepelné úpravy, přičemž jeho kouřový bod průměrně dosahuje hodnot kolem 250 °C. Ani při vysokých teplotách se tak nepřepaluje a hodí se na vaření, pečení, restování i smažení.
Využijete ho při přípravě masa, ryb, zeleniny, míchaných vajíček i na opékání palačinek. Oblíbené je však také na zjemnění chuti omáček, polévek nebo třeba do ovesné kaše, ve které se krásně rozpustí. Chybu neuděláte ani v případě, kdy si ho namažete jen tak na čerstvé pečivo nebo ho přidáte do pomazánky. Tu si můžete vyrobit dokonce i sladkou. Stačí smíchat ghí s medem a kakaem. Ať už čisté ghí přidáte do jakéhokoliv jídla, potěší vaše smysly podmanivou máslovou chutí i vůní.
Čisté Ghí a jeho výhody
- je koncentrovaný máselný tuk
- slouží jako náhrada másla nebo oleje
- neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein)
- má delší trvanlivost než klasické máslo
- má vysoký kouřový bod průměrně kolem 250 °C
- nemusí se skladovat v lednici
- má výraznou máslovou chuť i vůni
- je vhodný pro lidi, kteří se vyhýbají laktóze nebo mléčné bílkovině
- ideální na vaření, pečení, restování i smažení
- vhodné i do studené kuchyně, třeba na pomazánky
- hodí se jako pomazánka na pečivo
Složení
100 % máselný tuk.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3681 kJ / 895 kcal
Tuky
99,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
62,5 g
Sacharidy
0 g
- z toho cukry
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0 g
Upozornění
Uchovávejte na suchém místě mimo přímé sluneční záření při pokojové teplotě.
Čisté Ghí je máselný tuk, který se vyrábí přepuštěním másla tak, že se z něj odstraní voda i mléčné bílkoviny. Díky tomu má ghí vyšší kouřový bod než máslo a také delší trvanlivost. Dokonce ho nemusíte skladovat v lednici, protože se při pokojové teplotě nezkazí. Navíc neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein), a je tak vhodné i pro lidi, kteří se těmto složkám vyhýbají.
Máselný tuk ghí, nazývaný také ghee, je výbornou alternativou klasického másla, oleje či margarínů. Obsahuje hlavně nasycené tuky, a proto je vhodné na tepelné úpravy, přičemž jeho kouřový bod průměrně dosahuje hodnot kolem 250 °C. Ani při vysokých teplotách se tak nepřepaluje a hodí se na vaření, pečení, restování i smažení.
Využijete ho při přípravě masa, ryb, zeleniny, míchaných vajíček i na opékání palačinek. Oblíbené je však také na zjemnění chuti omáček, polévek nebo třeba do ovesné kaše, ve které se krásně rozpustí. Chybu neuděláte ani v případě, kdy si ho namažete jen tak na čerstvé pečivo nebo ho přidáte do pomazánky. Tu si můžete vyrobit dokonce i sladkou. Stačí smíchat ghí s medem a kakaem. Ať už čisté ghí přidáte do jakéhokoliv jídla, potěší vaše smysly podmanivou máslovou chutí i vůní.
Čisté Ghí a jeho výhody
- je koncentrovaný máselný tuk
- slouží jako náhrada másla nebo oleje
- neobsahuje laktózu ani mléčnou bílkovinu (kasein)
- má delší trvanlivost než klasické máslo
- má vysoký kouřový bod průměrně kolem 250 °C
- nemusí se skladovat v lednici
- má výraznou máslovou chuť i vůni
- je vhodný pro lidi, kteří se vyhýbají laktóze nebo mléčné bílkovině
- ideální na vaření, pečení, restování i smažení
- vhodné i do studené kuchyně, třeba na pomazánky
- hodí se jako pomazánka na pečivo
Složení
100 % máselný tuk.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3681 kJ / 895 kcal
Tuky
99,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
62,5 g
Sacharidy
0 g
- z toho cukry
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0 g
Upozornění
Uchovávejte na suchém místě mimo přímé sluneční záření při pokojové teplotě.
Parametry
Výrobce | GymBeam |
Bio | ne |